Näin arki on muuttunut

image

Arki on yhtä juhlaa, kun osaa tehdä pieniä asioita oikeiden ihmisten ympäröimänä. Myös nämä kesäiset hellepäivät ovat ainakin omaan arkeeni tuonnut paljon iloa! Vaikka lopulta vain asenne on se mikä ratkaisee. Moni jo ajattelee syksyn olevan ovella, mutta haluan itse nauttia vielä tulevista lomista ja toivottavasti monista lämpimistä päivistä.

Olimme trampoliini-paratiisi Rushissa hyppimässä ja voin kertoa, että vaatteemme ei koskaan missään treenissä missäänpäin maailmaa ole olleet niin märät hiestä! Aluksi ajattelimme ettei tunnin lippu riittäisi, mutta itse olin jo 40min jälkeen ihan rikki. Oli kyllä niin hauskaa, suosittelen lämpimästi! Mutta en lämpimillä säillä!

image

Olen aiemminkin kertonut teille, että meidän taloudessa kumpikin tekee ja syö omat ruokansa. Olemme tämän kesän aikana innostuneet kokkaamaan yhdessä! Tämän on aivan huippu juttu, sillä kaksi vuotta on nyt menty omilla ruuilla ja ruoka-ajoilla. Eilen teimme ensimmäistä kertaa savukalaa, nam! Piti kylläkin soittaa pari kertaa anopille miten homma tulisi hoitaa. Tämä on minusta arjen juhlaa!

Yhdessä kokkaamisen kädenjälki :D
Yhdessä kokkaamisen kädenjälki 😀

Pienet muutoksetkin voivat tehdä ihmeitä. Ennen kävimme vain arkisin töissä ja salilla. Nyt kun olemme mahduttaneet arkeen myös näitä ”huippu hetkiä” tuntuu arki aivan uudelta ja fressiltä! Ei ne isot teot vaan pienet muutokset.

Mitkä ovat sinun arjen pienet ilot? 

<3
<3
kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Näin arki on muuttunut”

  1. IIIIIK IHANAAAAA ET TIEDÄ KUINKA ILOISEKSI TULIN KUN HUOMASIN IGSSÄ ETTÄ OOTTE MOTIVAATIOMIEHEN KANSSA TAAS YHDESSÄ!!!!!!!!!!!!!! EN KESTÄ UPEETA ONNEA JA KAIKKEA HYVÄÄ TEILLE!!!!! Its meant to be!

    • Voi ihana sinä <3 tulin iloiseksi tästä kommentista, kiitos! Kaikkea hyvää myös sinulle!!

  2. Teittekö savukalaa ihan normiuunissa? Miten onnistuu? Hyvänäköinen ateria!

    • Tehtiin savustuspöntössä, oli tosi hyvää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta