Alkoi lähinnä v*tuttaa

Kerrankin viikonloppuna aurinkokin näyttäytyy meille! Kävin aamulla juoksemassa tunnin lenkin ja tuli todella freessi olo eilisen herkuttelun jälkeen. Perjantaina olimme ystävien kanssa juhlimassa kesää Summersaunalla. Eilinen olikin pyhitetty levolle, herkuille ja ystäville.

image

Aluksi oli tarkoitus jäädä pois näistä bileistä, koska olisi hyvin aikaa treenata ja lepäillä. Kun aloimme miettimään tarkemmin syytä pois jäämiseen alkoi se minua lähinnä v*tuttamaan. Olenhan viimeiset kaksi kesää vain treenannut ja lepäillyt kaikki kesäiset viikonloput 😀 Näiden ystävien kanssa tulee kuitenkin todella harvoin törmättyä. Meillä olikin aika äkkilähtö, mutta kerkesimme lautalle ennenkuin se irtautui satamasta. Onneksi lähdimme, koska hauskaa oli ja niitä hetkiä taas muistellaan pitkään.

image

Pitää nauttia näistä kesäisistä päivistä täysin rinnoin, koska kohta alkaa kalenterikin kääntymään syksyn puolelle. Koululaisena en itse pitänyt elokuuta enää ”kesänä”, koska koulut alkoi. Minulla on ensi viikko töitä, jonka jälkeen pidän vielä kaksi vikaa kesäloma viikkoa. Laitetaan sormet ristiin, että säät suosivat!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta