Pelästys=Pysähdys

Harvemmin arjen touhussa ja ehkä pienen paineenkin alla tulee mietittyä kuinka tärkeää olisi nauttia elämästä. Harvemmin sitä tulee ajatelleeksi kuinka itsestäänselvyytenä pitää terveyttä silloin kun mikään ei vaivaa. Totuus on kuitenkin se, että nämä hetket voivat loppua mikä hetki hyvänsä ja silloin on aika pysähtyä.

Eilen tuli hetki, jolloin itselleni tuli pysähdyksen paikka. Kun sivusta näkee pysäyttävän hetken pistää se miettimään. Onko oikeasti itsellä aihetta valittamiseen tai ylimääräiseen stressiin? Ei ole! Miksi pitää ensin nähdä ja pelästyä ennen kun oppii arvostamaan elämää? Itsestäänselvyys ei ole yhtäkuin elämä, terveys ja hyvinvointi.

image

Stressi voi pidemmällä aikavälillä laukaista sairauksia tai ajaa ihmisen todella huonoon kuntoon. Itse olen omasta Isästäni todella huolissaan, koska hän paahtaa töitä aivan liikaa mielestäni.. Olen viimeksi tänään tästä aiheesta hänelle maininnut ja samalla huolestani. Yrittäjän elämää.. Lapsesta saakka olen sanonut ettei minusta tule yrittää, koska molemmat vanhempani oli nuoruudessani yrittäjiä, mutta tässä sitä ollaan. Omena ei puusta kauaksi putoa ja välillä saa miettiä miten päivän tunnit riittävät, mutta siitä en enää aijo stressiä ottaa!

Toivon pikaista paranemista ja toivottavasti pian nähdään!

<3:llä Krista

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta