Takkuista

imageOlin unohtanut miltä arkeen palaaminen tuntuu. Maanantai aamuna sai pestä kylmällä vedellä kasvonsa, jotta silmät aukeisivat kunnolla. Silmäpussit ovat hetkessä palannut keskuuteemme!

Minusta on äärettömän helppoa syödä arkisin puhdasta ruokaa, koska ei oikeastaan ole aikaa miettiä mitä suuhunsa laittaa kaiken kiireen keskellä. Loman jälkeen kuitenkin huomaan, että aloitus on todella takkuinen. Vaikka tiedostan sen, että minusta tulee paljon virkeämpi ja kroppakin tuntuu kevyemmältä, kun en napsi herkkuja sieltä ja täältä vaatii taas aivot oman aikansa tottua arkeen.

image

Olen ennenkin maininnut sokerista, joka on ainakin itselleni kuin huume. Ei tarvitse syödä kuin yksi sukulaku jonka jälkeen nälkä on aivan jäätävä, vaikka olisin juuri syönnyt päivällisen. Helposti tulee silloin ”sorruttua” syömään jääkaapista kaikkea ylimääräistä ja lopputulos on ähky. Näiden tapahtumien välttämiseksi pyrin välttämään sokeria kaikin keinoin. Lomalla sokerin käyttö ei ollut jokapäiväistä, mutta sitä tuli kuitenkin syötyä. Tuloksena oli se, että olin jokaisessa leipomossa kuolaamassa tuoreiden munkkien perään ja ihan karvat nousi pystyyn miten kovaksi himo yltyi. Useasti pystyin himoni taltuttamaan esim. omenalla, mutta kyllähän pari kertaa piti maistaa paikallista munkkia 😉

Eli myös minulla on ollut takkuinen paluu kesälomilta, mutta vain minä itse päätän miten tästä aijon jatkaa! Haluan kropalleni vain parasta ja päivittäiset herkuttelut eivät eivät kuulu arkeeni <3

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta