Normaalit lomakilot

Edellinen postaukseni ”normaalista lomailusta” sai mietteitä suuntaan kuin toiseenkin. Kauhistusta aiheutti esim. ruoka vaa’an kanto lomamatkoille, tilanne näissä tapauksissa on kuitenkin ollut se, että jos haluat kilpaurheilijana antaa 100% kisakauteen/kehityskauteen se vaatii grammalleen punnitut ruuat. Oma tilanteeni tällä hetkellä on se, etten ole varsinaisella kehityskaudella enkä myöskään kisakaudella, joten pystyin lähtemään reissuun ilman stressiä grammoista.

image

Nyt ihana reissumme on ohi ja kotona olemme. Kävin äsken juoksemassa lenkin, koska kroppa tuntui todella nesteiseltä ja kyllä se jalka rehellisesti painoi pari kiloa enemmän kuin lähtiessämme reissuun. Eikö lomakilotkin ole normaaleita? 😀 Meille kummallekin niitä kertyi ainakin pari, mutta niistä ei stressiä synny sillä huomenna alkaa arki eli työt, treenit ja oma rakas ruokavaakani pääsee taas kovaan käyttöön <3

image

Moni varmasti ihmettelee miksi ihmeessä haluan tehdä ruokani n. gramman tarkkuudella. Ainoa syy on se, että syön tarpeeksi. Haluan antaa keholleni tarvittavat makrot palautumiseen, koska liikun todella paljon. Huomasin Budapestissä, että monena päivänä olin syönnyt aivan liian vähän koska kroppa ei palautunut 10-20km kävely/pyöräretkiltä. Onneksi kuitenkin tankkasimme näinä päivinä sitten hieman enemmän kaloreita Burgereiden muodossa.

Nyt nautitaan viimeisestä lomapäivästä, jotta huomenna olisi aivan iskussa taas <3

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Normaalit lomakilot”

  1. En tarkoittanut mitään pahaa edellisessä postauskommentissani. Halusin vain tuoda uuden näkökulman ja kyseenalaistamisen normaaliin lomailuun. Se mikä on normaalia on tosiaan jokaiselle eri asia. Jokainen lomailkoot kuten itse haluaa. Eikös tärkeintä ole että loma nimenomaan tuntuu lomalta, eli kuuluu rentouttaa, saada irtiottoa arjesta ja pitää hauskaa? Mukavaa kotiinpaluuta!

  2. Mikä sulla on tavoite tällä hetkellä fitness-kisailussa? Kirjoitit, ettet ole kehityskaudella etkä kisadieetillä. Miksi? Ihan mielenkiinnosta kyselen. 🙂

    • Tällä hetkellä minulla ei ole minkäänlaisia tavoitteita kisailun suhteen. Ennemminkin hauan ajatella, että pidän itseni jatkuvasti hyvässä kunnossa ilman sen isompia painon nousuja/laskuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta