Osaamme lomailla normaalisti

Lähtiessämme kotoa liikenteeseen sanoin Jonille ” tämä on ensimmäinen reissumme, kun en ota ruokavaakaa mukaan eikä meillä ole edes treenivaatteita”. Aluksi tämä tuntui hieman jopa huvittavalta ajatukselta, että mitä sitten jos haluammekin lähteä lomalla treenaamaan. Ei emme lähde, nyt keskitymme ”normaali ihmisen” lailla lomailuun.

Toinen on ikuinen yrittäjä :D
Toinen on ikuinen yrittäjä 😀

Miten tämä on käytännössä sujunut? Oikein loistavasti. Meillä on huoneistohotelli, joten aamupala- ja iltapalapuurot saa oikein loistavasti tehtyä. Päivät syömme ulkona, koska olemme jokaisena päivänä ollut aamusta iltaan liikenteessä niinkuin pitääkin 😉 Täällä on tuhansia eri ravintoloita, joten valinnan vaikeus on monesti iskenyt. Olemme syönneet kanaa ja riisiä, mutta myös jättimäiset hampurilaiset. Eilen kävimme shushilla ja myös tonnikalaa on syöty suoraa purkista. Eli nyt ollaan menty laidasta laitaan, mutta pääasia on säännöllisyys. Olemme liikkuneet pyörillä nyt päivittäin n. 20km, jonka lisäksi olemme kavunneet korkealle vuorelle ihastelemaan paikkoja niin kyllä sitä kulutustakin on tullut.

image

Yhden aamulenkin olen täällä lisäksi tehnyt, mutta on jalat niin hapoilla tuosta polkemisesta niin lenkit saavat jäädä odottamaan kotiin paluuta. Vielä on kaksi päivää aikaa nauttia näistä maisemista, jonka jälkeen on aika karu tiputus suoraan arkeen. Tämä reissu tuli kyllä tarpeeseen <3

image

kristaseuna

15 vastausta artikkeliin “Osaamme lomailla normaalisti”

 1. Jaa, mikä on ”normaalia” lomailua? Leuanvetoa, aamulenkkiä, tonnikalaa purkista ei kuulosta kovin normaalilta. Ruokavaaka lomalla olisi aivan kauhistuttava ajatus, onneksi et ottanut. Joku raja….

  • Miten Ninna sitten määrittelee ”normaalin loman”? 😀 Mielestäni myös ”normaaliin lomailuun” voivat kuulua leuvanvedot, aamulenkit ym.. Itse aion ainakin treenata myös lomalla, sillä olen tottunut liikkumaan viikossa vähintään neljä kertaa. Tuntuisi hieman omituiselta unohtaa treenit loman ajaksi :O

  • Samoilla ajatuksilla……. Ja sitten näitä lukee joku nuori ja ottaa mallia. 😐 Toki saat lomailla ihan kuten haluat, mutta ehkä osan näistä asioista voisi jättää kertomatta. Olet kuitenkin monelle eräänlainen roolimalli.

  • en kommentoi koskaan blogeihin, mutta pakko sanoa tähän: miksei ole normaalia? leuanveto ja aamulenkki on liikuntaa, joka on mielestäni melko normaali osa monen arkea 😀 ja tonnikalaa tms purkkiruokaa suoraan purkista menee varmasti monillakin ”normaaleilla”kin ihmisillä… veikkaan että pointtina on ollut, ettei vedetä niin tarkkaa ruokavalio/liikunta kaavaa kuin oma arki on yleensä. joku raja tahallaan ilkeileviin kommentteihin!

  • 😉 juuri näin, kiitos kun kirjoitit minunkin ajatukseni <3

 2. Mun mielestä normaalia lomaa ei oikeestaa edes voi määritellä, koska se voi olla niin eri riippuen ihmisestä. Jollekin normaali loma voi tarkottaa kaksin käsin kauhomista all enclusive buffet pöydässä ja jollekkin aamupuuroa ja lenkkeilyä, kukin tavallaan 🙂

 3. Näistä sun postauksista tulee todella hyvälle mielelle, kun susta niin huokuu onnellisuus. Ihanaa loman jatkoa teille! 😊

 4. Hellou! semmoista kysyisin että oliko siellä kyllpylässä missä kävitte miehille ja naisille omat pukuhuoneet vai alasti yhdessä mentiin? 😀 netistä en löytänyt vastausta 😀

  • Moikka! Siellä oli naisille ja miehille omat paikat missä voi käydä suihkussa yms. 🙂

 5. Itse en ole mitenkään kauhean ns. fitness, vaan vaikka treenaan melko paljon, niin en pidä esimerkiksi ruisleipää tai makaronilaatikkoa syntinä ja herkuttelenkin yleensä kerran tai kahdesti viikossa. Siitä huolimatta mulle tulee jo yhdestä ravintolakäynnistä sellainen olo, etten halua pariin viikkoon mennä mihinkään raflaan syömään. En voisi siis kuvitellakaan missään lomallakaan syöväni joka päivä pihvi, hampparia tms! Olin äskettäin kahden päivän kotimaan reissulla ja yksi ilta kunnon ravintolasafkoineen ja jälkkäreineen oli ihana, mutta seuraavana päivänä meinasi epätoivo jo iskeä, kun ei mistään saanut ruuan kanssa salaattia ja safkat oli niin kaukana kotiruoasta kuin olla ja voi!

 6. Upeat pakart! Saisipa tämäkin mamma itselleen pian samanlaiset pakarat mitä ne olivat ennen raskautta! No, onneksi ei ole mennyt vasta kun 7 viikkoa synnytyksestä ja tässä on jo treenaamaankin ihme kyllä päässyt ja ehtinyt 🙂

  • Kiitos! Varmasti saat kun jaksat säntillisesti pyyä terveellisessä ruokavaliossa ja treenata hullun lailla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta