Kulutus maximus

Tämä kaupunki on viennyt sydämeni! Olemme tämän vuoden puolella olleet nyt kolmessa eri kaupunki kohteessa lomalla. Dubai, Barcelona ja nyt Budapest. Kahdessa edellisessä kaupungissa on ollut myös rantoja mitä täältä ei löydy, mutta muuten tämä on aivan uskomattoman kaunis paikka!

image

Lähdin pessimistinä liikenteeseen ja onnekseni yllätyin positiivisesti. Täällä on niin paljon nähtävää, että edellisen päivä 20km kävelyn jälkeen päätimme vuokrata loppu lomaksi pyörät. Menee paljon kivuttomammin ja päivässä kerkeää näkemään paljon enemmän vähemmillä rakkuloilla 😀

image

Eilen olimme paikallisessa kylpylässä, jossa oli ”pari” muutakin. Sisällä olevat altaat eivät kyllä paljoa houkutellut oli nimittäin sen verran haisevaa vettä. Eilen oli +40 astetta, joten jouduinme laittaa jatkuvasti aurinkorasvaa. Se palkittiin nimittäin kumpikaan ei palanut ja nyt voimme lähteä vesipuistoon päiväksi riehumaan 😀

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Kulutus maximus”

  1. Budapest on mun entinen ”koti”kaupunki ja kyllä tulee sinne ikävä kun näitä juttuja lukee. Aivan ihana paikka – nauttikaa! 🙂

    • Oli aivan ihana kaupunki ai että on jo nyt kaipuu takaisin <3

  2. Bubapestissä ne haisevat altaat kylpylöissä sisällä ovat esim. rikki kylpyjä. 🙂 Niillä uskotaan olevan terveysvaikutuksia noin yleisesti että moniin sairauksiin ja kolotuksiin. Kannattaa kokeilla rohkeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta