Ei löydy sanoja

Nyt on mies palannut Summer Upista hengissä ja tuliaisiksi sain pussillisen metrilakuja, joten kyllä nyt kelpaa! Eilen vietimme tyttöjen iltaa Helsingin päässä. Laulua ja naurua riitti ihan muihin pöytäseurueisiin saakka.

image

Kävimme alkuillasta syömässä Hernesaaressa ja voin sanoa, että oli elämäni parasta nyhtökanaa Kippossa! Sieltä lähdimme Erottaja Baariin. Nyt kun olemme Karlan kanssa päässeet vauhtiin karaoken suhteen saimme ensimmäiset 2h laulaa aivan kahdestaan ilman yleisöä. Loppuillasta baari olikin aivan tupaten täysi ja meno senkun parani. Tuli ihan Selänteen Teemultakin palautetta, että hyvin meni!

Nyt olemme matkalla kohti lentokentää ja Budapestiä. Illalla tuleekin jalkapallon EM finaali, saa nähdä miten kova meno siellä on 😀 Aijon ottaa koko viikon kaiken ilon irti auringosta ja matkaseurastani <3 Olen tällä hetkellä niin täynnä onnea, että haluan jakaa sen teillekkin! Kirjoittelen teille sieltä kuulumisia.

xoxo Kribi

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Ei löydy sanoja”

  1. Toivottavasti otitte hotellin ilmastoinnilla, on meinaan lämmin täällä tällä hetkellä:)

    • hah meillä ei ollut ilmastointia asunnossa, mutta pärjättiin hyvin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta