Erilainen treenipäivä

Sataa sataa ropisee! Lasken tunteja siihen, että otan junan alle ja matkustan kohti lentokenttää! Joni tulee suoraan Summer Upista poikien reissulta niin saas nähdä kuinka väsynyttä matkaseuraa on tarjolla 😉 Onneksi saan tänään pienen valkoisen karvapalleroni koko viikonlopuksi seurakseni.

Maisemat rappusten päästä!

Eilen oli hiukan parempi sää, joten päädyimme hyödyntää sen mahdollisimman tehokkaasti ulkoillen. Aamupäivästä kävimme Keimolan Golf-kentän rangella lyömässä satoja palloja, kerrankin minullakaan ei palanut hermo! Olen tosiaan suorittanut Green cardini jo vuonna 2001 Tahkolla. Yhteisiä kilometrejä minulla ja mailoillani on jo 15-vuotta, joten voisi kuvitella, että homma on ns. hanskassa! Tuli kuitenkin vietettyä reilu 10-vuoden tauko lajista, joten hiukan olemme ruosteessa 😀

image

Olemme monesti puhuneet, että Jonin pitäisi ostaa uudet juoksukengät, jotta pääsisimme yhdessä lenkille. Eilen tämä suuri päivä toteutui, kun marssimme Stadiumin Outlettiin kenkäostoksille. Itsellänihän on 6-vuotta vanhat juoksukengät, joissa on jo pottuvarpaan kohdalla reiät. Silti niistä en vielä ole raaskinut luopua, joten päädyimme yksien kenkäparien ostoon.  Sieltä lähdimmekin aika suoraan lenkille, pitihän uudet kengät saada heti testiin! Kuulemma lenkkarit oli myyty ”lisäpainoilla”, kun tunnin juoksemisen/rappusten jälkeen oli aika painava tossu.

Löysin viime viikolla Herttoniemen pururadalta pitkät portaat! Sen jälkeen, kun muutin pois Vantaalta olen kaivannut porrastreenejä, mitä aina jätemäellä tein. Johan tässä kaksi vuotta on asuttu 15 min kävelymatkan päässä portaista ja nyt vasta löysin ne. Hyvä treeni tuli tehtyä portaissa ja nyt pohkeet ovatkin aivan tulessa.

Maisemat
Maisemat rappusten päästä.

Illan päätteeksi astianpesukone päätti sanoa itsensä irti, joten alkankin tässä tiskailemaan tuota tiskivuorta ennenkuin Sofi saapuu.

xoxo Kribi

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Erilainen treenipäivä”

  1. Veemäinen kommentti, mutta kirjoitat usein esim ”6-vuotta” väliviivalla. Näin käy tosi usein. Kirjoitetaan erikseen, vain ”6-vuotias” ja siis kaikki ”-vuotias” -päätteiset tulee väliviivalla. 6 vuotta on täysin erikseen. Ajattelin korjata jotta jatkossa tiedät.

    • Kiitos, nyt varmasti muistan tämänkin 😉

    • Tähän voisi vielä lisätä, että kaikki kymmentä pienemmät luvut kuuluu kirjoittaa ja sitä suuremmat voi laittaa numeroilla (esim. kuusi vuotta & 28 vuotta)….jos siis haluaa nipottaa ja heiluttaa punakynää 😉😂. Pieniä juttuja, väliäkö noilla, kun kyse ei ole mistään niin virallisesta tekstistä….kaikki varmasti ymmärtää. 😊

    • 😀 toivottavasti ymmärtää, koska nyt tuli jo niin paljon uutta opittavaa! 😀 Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta