En ole aina positiivinen

Saako lomalla kiukutella? No tietenkin ihanteellista olisi, ettei kiukuttelisi ikinä, mutta kuinka moni pystyy myöntämään tämän olevan edes mahdollista? Monet sanovat minun olevan todella positiivinen ja sitä toki olenkin, mutta kiukkupäivän sattuessa positiivisuudesta ei ole tietoakaan ja lähellä olevat joutuvat valitettavasti siitä kärsimään..

Tämän päiväinen kiukkuni alkoi jo eilen illalla. Olimme löytäneet todella halvat lennot ensi viikoksi Budapestiin ja sovimme, että ne varataan illemmalla Jonin saapuessa kotiin. NO ”vain Kribin elämässä” OSA 365 ne lennot oli myyty loppuun kaksi tuntia myöhemmin. Silloin päätin mennä nukkumaan, jotta koko kämppä ei ”rähäjätäisi”. Yöllä näin vielä kauheita painajaisia ensi viikosta, että istun kotona sateelta suojassa katsellen koko kesälomani Netflixiä. Itse haluan lomillani touhuta kaikkea mitä arkena ei kerkeä/jaksa. Säätiedotus näyttää niin masentavalta, joten pakko olisi päästä aurinkoon.

Lomalla, sisällä :D
Lomalla, sisällä 😀

Aamulla tartuin härkää sarvista ja kaivoin meille uudet lennot. Hinnat olivat nousseet 100€ korkeammiksi, mutta siinä vaiheessa se oli samantekevää! Lennot chek, hotelli ihan ydinkeskustasta chek! Miksi silti kiukututtaa niin maan vietävästi? Miksi ihmeessä se kiukku, joka alkaa aamulla jatkuu koko päivän, vaikka enää ei ole mitään syytä siihen?? Hormonit, todennäköisesti 😀

Äsken sain salilla vedettyä hyvän treenin ja kiukku katosi siinä samalla! Liikunnasta on nyt todistetusti myös henkisiä hyötyjä. Sen olen todennut tämän vuoden aikana satoja kertoja. En uskalla edes kuvitella kuinka kiukkuista elämää viettäisin (todennäköisesti yksin), jos liikunta ei kuuluisi osaksi arkeani 😀 Haluan nyt siis teille lukijoille  valaista, että en todellakaan aina ole se positiivisin ”hymy tyttö”. Vaikka kyllä mieltä lämmittää lukea teidän ihania kommentteja positiivisuudestani <3

Onko teillä kokemuksia Budabestista, haluan kuulla kaiken ?

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “En ole aina positiivinen”

  1. Mä kyllä kiukuttelen joka päivä. Se kuuluu luonteeseen ja periytyy äidin puolelta. Ensin suututaan jostain ihan pikkuasiasta niin ku se olisi maailman loppu ja puolen tunnin päästä ei enää edes muisteta koko asiaa.. 😄

    • :DD toi on paha un kiukkuu ja sit ei enää muista mistä se ees lähti 😀

  2. Mie olen ollu Budabestissä 2014 ja rakastuin kyllä siihen kaupunkiin ihan täysin! Ainakin minun mielestä super kaunis ja kiehtova kaupunki 🙂 Voisin muutamia vinkkejä antaa missä ehdottomasti kannattaa vierailla, jos haluaa kiertää/kiinnostaa Budapestin tunnetuimpia nähtävyyksiä: Tonava siis kulkee kaupungin läpi, joka jakaa kaupungin Budan ja Pestin (uudempi alue) puoliin. Budan puolella kannattaa ainakin käydä Gellertin kukkulalla (kiipeämisen arvoiset näköalat!) ja Linnavuorella, missä on upea kalastajanlinnake, kylläkin aikamoinen turistirysä, mutta näkemisen arvoinen. Myös kuninkaanlinnan aukio upea paikka. Budan puolella oleva Fortuna Utca -katu on myös yksi pieni kiva ”nähtävyys”. Me ostettiin myös kiertoajelu, johon sisältyi risteilyTonavaa pitkin. Joelta käsin katsottuna näkee mm. parlamenttitalon ja kaupunkia vähän eri vinkkelistä. Etenkin aurinkoisena päivänä ihana vain istua laivassa, ihastella kaupunkia ja ottaa aurinkoa 😉 Pestin puolella taas on paremmat shoppailupaikat, kaikkea löytyy aina perus H&M:stä Vuittonin liikkeeseen. Pestin puolella oli myös yksi tosi kiva baari, sellainen kuin Tiptopbar, joka sijaitsi korkealla rakennuksen katolla. Siellä varsinkin illalla tosi kiva tunnelma, että siellä kannattaa käydä jos sen satutte löytämään. Sen verran muistan että se oli lähellä Three Corners Art -hotellia, missä itse silloin yövyimme! Jos kylpylään haluttaa mennä niin Budapestissä on ainakin kaksi kylpylää. Itse kävimme Gellert kylpylässä. Tässäpä muutamia vinkkejä mitä mieleen tuli. Toivottavasti teillä tulee olemaan mukava loma Budapestissä!

    • KIITOS ANNIINA!! tästä oli valtavsti hyötyä ja varmasti käymme näitä paikkoja katsomassa, onneksi on luvannut kuumia kelejä niin on kiva makoilla päivät ulkokylpylässä 😉

  3. Tuttu kommentti meidän parisuhteessa kun alkaa näyttää siltä että mulla menee hermot on ”kannattaisko sun vaa lähtee salille” :DD Ilmeisesti myös poikaystävä havainnut liikunnan rentouttavan vaikutuksen

    • treeni on hyvää terapiaa kiukkua vastaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta