Uusia havaintoja itsestäni

Tiedättekö sen fiiliksen, kun huippuunsa viritetyn viikonlopun jälkeen kaikki tuntuu ruosteiselta. Eilen vesisateessa, kun ajelimme kotiinpäin tajusi kuinka paljon olen kaivannut juuri tällaisia mökkiviikonloppuja! Kun on hauskaa aikakin menee hurjaa vauhtia, näitä lisää kiitos <3

Onneks kotonakin on kauniit maisemat <3
Onneks kotonakin on kauniit maisemat <3

Näitä positiivisia havantoja huomasin itsessäni viikonlopun aikana:

  1. En ottanut stressiä syömisistä/juomisista. Vaikka golf-kentälle raahasin oma  lounaani mukaan,  johtui se ainoastaan siitä, että se on päivästä toiseen niin hyvää! Vettä en montaa litraa viikonlopun aikana muistanut juoda. Mehua, limpparia ja viiniä senkin edestä. Enkä saannut tästäkään stressiä aikaiseksi, hyvä minä! Ruokaa syötiin, kun oli nälkä. Alan pikkuhiljaa tunnistamaan ruoka-ajan omasta kehostani kellon sijaan.
  2. Mökillä on ihan parasta, kun voi hyvällä omatunnolla näyttää p*rseeltä 😀 Minullakin oli hyttysen puremia 3 otsassa, 5 leuassa ja kaupan päälle 4 finniä! Otsani on myös aina kesäisin täynnä hikinäppylöitä, vaikka kuinka yritän hoitaa niitä pois. Ei stressiä!
  3. Ilman somea, IHAN SAIRAAN MAHTAVAA oli huomata miten minäkin pystyn unohtamaan puhelimen vuorokaudeksi! En todellakaan tehnyt sitä tietoisesti, mutta kiitos seuran se unohtui täysin!
Olin kaatosateessa lenkillä ja loppuverkka trampalla :D
Olin kaatosateessa lenkillä ja loppuverkka trampalla 😀

Eilen illalla katsoimme kotona äkkilähtöjä, koska näyttää aika synkältä tämä Suomen sää. Pystymme lähtemään ensi Sunnuntai-Maanantai aksellilla vasta reissuun, koska Sofi on ensi viikonlopun hoidossa. Aika kalliita matkoja on tällä hetkellä, hinnat on 600 € eteenpäin. 🙁 Katsoimme ensi talveksi Miamiin lentoja joita sai 570€ 😉

Haluan kuulla, mitä te muut lomalaiset teette näin sateella?

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Uusia havaintoja itsestäni”

  1. Lomalainen…. Kateellisena luen tätä sinunki lomafiilistelyä ku omaan lomaan vielä kaksi kuukautta. Ei jaksais enää yhtään. 😕

  2. Onneksi fitnes ei ole vienyt sinulta ystäviä ja osaat harrastuksesta huolimatta nauttia elämästä😊

    • Näin juuri, en antaisi harrastuksen mennä kenenkään minulle tärkeän henkilön edelle 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta