Loman alkuun ilmat pihalle

Lomat ovat alkaneet vauhdikkaasti käyntiin! Koska juhannuksena jäin kotiin, päätettiin ottaa revanssi ja lähteä ystävien kanssa mökkeilemään. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut niin paljon, että kännykkä on jäännyt unholaan. Todella vapauttavaa huomata, kun ei ole jatkuvasti riippuvainen somesta!

image

Perjantaina ilta keskityttiin ihan täysin  tortilloiden syömiseen, viinin ”maisteluun”  ja banaani-ajeluun. Minun ajeluni jäi lyhyeen, koska ensimmäinen kaatuminen veti keuhkot tyhjiksi ja olin kuulemma ihan onnenkohona 😀 Kaikilla oli pelastusliivit päällä tietenkin, mutta ”pieni” paniikki iski silti. Pari minuuttia vedessä paniikissa tuntui suhteellisen pitkältä. Onneksi Joni piti onnenkohon pinnalla. Mölkkyä ja valvomista aamun pikkutunneille, olipahan hauskaa!

image image

Lauantai aamupäivästä lähdimme golffaamaan. Jätin omat mailani tarkoituksella kotiin, niin ei tarvitse lomalla polttaa hermoja 😀 Keskityin vain golf-kärryllä ajeluun ja auringon palvomiseen. Illaksi lähdimme vielä kalaan. Ei ollut mikään ihan tavallinen onki-reissu, koska vapoja oli 11 ja saalis oli pyöreä nolla. Onneksi oli matka-grilli mukana! Kyllä Suomen kesä on niin kaunis, se auringonlasku oli aivan mieletön!

image
Titanic soi ja nämä maisemat <3 #ällöö

Nyt yritämme kovasti pähkäillä mihin auton nokka näyttää seuraavaksi, koska sadettahan ne on luvannut melkein koko Suomeen. Vähän jo lämmittelin Jonia ajatuksesta, jos lähtisimme ensi viikoksi äkkilähdöllä varmaan lämpöön 😉 Saa siis nähdä mitä loma tuo tullessaan <3

image

kristaseuna

9 vastausta artikkeliin “Loman alkuun ilmat pihalle”

  1. sun blogia lukiessa tulee ihanasti motivaatiota ja aina hyvälle tuulelle! ihanaa kun olette erosta huolimatta pysyny noin hyvissä väleissä 🙂 hyvää lomaa!

    • Kiva kuulla, että saat motivaatiota <3 Tilanne on se, että ero ei ole enää voimassa 🙂

    • Ei kun nimenomaan onnenkoho, Joni keksi sen siinä tilanteessa kun silmät vaan näkyivät pelastusliivien alta :S

  2. Sun postaukset on kyllä aina niin ihania! Tykkään kovasti siitä, että tekstit on lyhyitä ja ytimekkäitä, mutta silti saat sen hyvän tunnelman välittymään lukijalle! 🙂 Eksyin blogiin vasta vähänaikaa sitten ja ahmin samointein koko blogin läpi! Rehellistä ja elämänmakuista tekstiä! Kiitos 🙂

    • Voi kiitos Pinski, ihana kuulla! <3 piristit sadepäivääni, kiitos!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta