Lääkkeiden vihakäyttäjä

Olen pienestä saakka ollut todella huono ottamaan mitään tabletteja suuhuni saati nielemään niitä. Lapsena joka ilta taistelimme äitini kanssa otanko vitamiineja vai en. Nykyään kiltisti nielen vitamiinit yksi kerrallaan, mutta kaikki ”ylimääräiset” tabletit kuten särkylääkkeet ovat vihalistallani.

En siis kovin helposti käytä päänsärkyyn buranaa. Ehkä ”lääkevihani” johtuu myös siitä, kun lapsena minulla oli jatkuvasti antibioottikuuri päällä. Korvatulehduksia oli satoja, virtsiksiä toinen sata niin onhan siinä kropalla töitä vuoksiksi, jotta puhdistuu noista määristä mitä jouduin lapsena/nuorena syömään.

thumb_IMG_4811_1024

Nyt olen taistellut viimeiset 3kk selkäkipujen kanssa. Olen käynnyt hierojalla, olen putkirullaillut todella paljon, venytellyt. Silti olen ollut todella tuskainen tämän selkäni kanssa. Kisojen jälkeen en ole uskaltanut salilla treenata kovaa selkä-treeniä, jotta kipu ei yltyisi. No eilen tuli piste tälle kivulle. Aamulla sängystä noustessani ei enää pää kääntynyt, ajattelin sen siitä päivän mittaan helpottavan joten lähdin töihin. Kipu paheni puoleenpäivään mennessä niin pahaksi, että ei auttanut kuin varata aika Mehiläiseen. Siellä sitten todettiin selkäni olevan tulehtunut ?! Nyt sitten viikko painetaan aika vahvoilla tulehduskipulääkkeillä. Voihan sen loman näinkin aloittaa, nimittäin uni ainakin maittaa ja olo on aika sekava.

Jos teillä on kokemusta selkäkivuista ja sen hoitamisesta, saa kommentoida! <3 Kaikki niksit otetaan käyttöön, jotta ei tarvitse enää syödä noita kolmiolääkkeitä!

 

kristaseuna

10 vastausta artikkeliin “Lääkkeiden vihakäyttäjä”

  1. Jos sulla on tulehdus, niin hieronta on aika ehdoton nounou. Voi pahentaa tulehdusta aika radikaalisti. Akupunktio ja infrapunahoidot on jeesanneet omia selkäoireita. Ja jatkuva kylmä-kuuma-hoito. Tosin sulle tuo pelkkä kylmä voi tällä hetkellä olla parempi 😀 Jos kauheesti kramppaa, niin merisuolakääre (keittää merisuolaa veteen ja imeyttää sen pyyhkeeseen ja laittaa selän päälle, netistä löytyy ohjeita) jeesaa siihen. Ja sitten on tietysti LPG. Mulla nn kokemusta selkäkivuista n. kolmen vuoden ajalta ja lopulta jouduttiin leikkaamaan tossa alkuvuodesta tää mun ruoto. Tässä on siis kerennyt jos jonkinlaista hoitoa kokeilemaan 😀 Pikaista paranemista!

    • Lpg-hoidot olisivat ihan ykkösvaihtoehto! Harmi vaan, että ne ovat aika kalliita 🙁 Kiitos!

  2. Mitä lääkkeitä oikein syöt? Meinaan et tulehduskipulääkkeistä ykskään ei oo kolmiolääke, ibuprofeenin ja kodeiinin yhdistelmä on, Mutta siinäkin kolmio tulee kodeiinista, joka ei ole tulehduskipulääke vaan lievä opioidi.

    • Sain tulehduskipulääkkeiden lisäksi sirkkoja ja ne saa minut aina untenmaille 🙂

  3. Bemer on yks hyvä keino, auttanut mulla tosi hyvin! Kallis tietysti jos ostaa, mutta ehkä voisit tutkia saisiko jostain vuokrata/lainata? 🙂 Se myös parantaa mikroverenkiertoa yms että olishan siitä muuteskin hyötyä.

    • En ollut kuin kolme päivää, jonka jälkeen alkoi kesälomani 🙂 Olen toimistotöissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta