Miten meni omasta mielestä?

Cityjuhannus on nyt ohi! Olin tosiaan torstaina lähdössä kuitenkin mökkeilemään, kunnes yhtäkkiä tuli todella huono olo töistä päästyäni ja vietin loppu illan/ yön vessanpönttöä halaillen. Jep, aluksi ajattelin sen olevan vatsatauti, mutta todennäköisesti joku ruokamyrkytys. Se tuli niin nopeasti ja kesti vain yhden yön. Luulin kuolevani sen yön aikana, mutta näin ei onneksi päässyt käymään! En olisi mitenkään pystynyt matkustaa 8h mökille..

image

Perjantaina olikin niin kova nälkä, että tankkasin koko päivän. Kävin kaupassa ostamassa kassillisen herkkuja, laitoin illalla leffan pyörimään ja nautin juhannusaatosta vatsani kanssa! Aluksi ajattelin tämän olevan ihan normaali viikonloppu ja ei se niin paha ole viettää yksinään. Ja tietenkin olin iloinen Jonin puolesta, kun päätti lähteä kalastelemaan. Perjantain aikana somen täyttyessä kuvista ja videoista, pääsi itku. EI TÄÄ OLE MIKÄÄN NORMAALI VIIKONLOPPU!!! Olen varmaan siis ainoa, joka on tällä hetkellä huojentunut juhannuksen olevan ohi 😀

image

Eilen onneksi tavotin yhden ystäväni, joka oli myös jäännyt viettämään cityjuhannusta. Kävimme terassilla juomassa viiniä juhannuspäivän kunniaksi. Yllättävän päähänpiston ansiosta lähdimme hietsuun yöuinnille. Rehellisesti sanottuna se ei uimista ollut, lähinnä vatsaan saakka kastautumista. Voinko siis sanoa, että talviturkki on heitetty pois? Meillä oli hurjan hauska ilta, kiitos <3

Toivottavasti kaikilla oli ihanat pyhät ja reippaina palataa huomenna sorvin ääreen 😉 Ensi viikon vielä painetaan kovasti töitä ja sitten ansaittu loma voi alkaa!

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Miten meni omasta mielestä?”

  1. en voi sanoo muutaku feel you. täällä kans yks, joka oottanu torstai-illasta asti että juhannus on ohi..😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta