Kuka viettää Juhannuksen yksin?

Hah! En tiedä mikä antisosiaalisuus kausi on nyt meneillään, kun yritän välttää sosiaalisia tilanteita vapaa-ajallani. Viime viikonloppuna olin onnessani kun sai vaan kotona möllöttää ilman minkäänlaisia suunnitelmia.

image

Nyt kun Juhannus on aivan ovella en tiedä mitä ihmettä pitäisi tehdä. Olen kallistunut jopa ajatukseen jäädä YKSIN kotiin 😀 Jep! En ole koskaan viettänyt tätä juhlaa kotona. Olen monesti ollut ulkomailla viettämässä yötöntä yötä tai mökillä. Nyt kuitenkin on tilanne etten tiedä jaksanko lähteä noihin ihaniin ruuhkiin seisomaan 8h per suunta parin päivän takia. Onneksi olen nopean toiminnan tyyppi ja tilanne voi muuttua minä hetkenä hyvänsä. Olimme Karlan kanssa ostaneet jo maaliskuussa Himoksen juhannukseen liput, mutta pikku Sofin takia tuli mutka matkaan emmekä lähde rällästämään 3päiväksi<3

Olenko siis aivan erakko, jos jään kotiin YKSIN ja nautin treeneistä sekä auringosta, jota tänne Helsinkiin oltiin kovasti lupailtu. Tämä jää nähtäväksi, mutta haluan toivottaa teille oikein ratkiriemukasta yötöntä yötä ja olkaa varovasti vesillä <3

kristaseuna

7 vastausta artikkeliin “Kuka viettää Juhannuksen yksin?”

  1. Et ole outo ja täällä aivan samat suunnitelmat. En tiedä mistä johtuu mutta tuntuu että tämän ikäisenä on hyvin outoa ja jopa paheksuttavaa jollei jaksa juosta tuolla pusikoissa rällästämässä. Kun ei vaan jaksa 😄 ehkä taas sitten ensi vuonna mutta nyt tekee mieli vaan ottaa rennosti yksin himassa ja kuluttaa netflixiä.

  2. Samat suunnitelmat täälläkin! 😄 ei siinä oo musta mitään paheksuttavaa. Jokainen tekee niinkun itse parhaakseen näkee 😊 Ootan vaan sitä et ehtii muutaman päivän rentoutua ja vaan olla ilman mitään aikatauluja. Sunnuntaina onkin jo paluu töihin..

  3. Et ole ollenkaan outo! 🙂 itekin aattelin hinuilla himassa hyvän ruuan ja ehkä viinin kanssa. Leffaa pyöriin jos sataa, muuten otan partsil arskaa 🙂 saako udella minne tää sun mieskaveris lähtee? Etteks palannu yhteen? Tai mihin muut kaverit lähtee? Mun mies lähtee työreissulle tänään ja kaverit festareilla..jotka ei mua nappaa :/

    • Joni lähti perheensä kanssa mökille, kaverit oli ympäri Suomea mökkeilemässä tai festareilla. 🙂

  4. Minäkin vietän yksin kotona täällä Helsingissä, tosin vanhemmilla käyn huomenna lounaalla. Ikä varmasti vaikuttaa ettei enää jaksa valvoa koko Juhannusyötä tai mennä tapahtumiin. Tosin voi myös kyseenalaistaa tuon treenijutun; onko treeni tärkeämpi kun ystävät/perhe? Onko Juhannuksenakin pakko treenata?

    • Tarkoitus oli antaa käsitys, että nyt kun ei lähtenyt mihinkään niin voisi vaikka reenailla 🙂 Tottakai perhe ja ystävät ovat miljoona kertaa tärkeämpiä kuin yksikään treeni herranjestas 😀 Ei ole juhannuksena myöskään pakko treenata, jos on muuta tekemistä 🙂

  5. Mulla mies on ulkomailla ja kaverit muualla. Eli mä vietän aaton vähän vastenhakoisesti himassa lemmikin kanssa leikkien ja Juhannuspäivänä meen perheen luo grillailemaan. Kova on ikävä omaa kultaa, niin on kiva lukea muista ”erakko-jusseista”. Toivottavasti kaikilla on kuitenkin jotain kivaa tekemistä, olivat he sitten yksin tai jonkun kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta