Täytettä huuliin!

*yhteistyössä Anni Andersin/ Helsinki Clinicin kanssa

Elämme aikakautta, jolloin kauneuskirurgia on todella yleistä ja sitä ei enää katsota paheksuen! Muistan vielä omassa nuoruudessani, kun kirurgisista toimenpiteistä vaijettiin ja vaikka selväsi näki, että toimenpiteitä on tehty niitä ei myönnetty. Mielestäni jokainen saa tehdä itselleen juuri niitä toimenpiteitä mitkä kokevat tarpeellisiksi, jos se tuo itsevarmemman ja hyvän olon.

Anni tekemässä huulia.
Anni tekemässä huulia.

Pistos- ja täyteainehoidot ovat jokaisen ”huulilla” kirjaimellisesti. Pistoksilla pystyy niin sanotusti kääntämään aikaa nuoruuden rypyttömyyteen. Voin rehellisesti sanoa, että varmasti aijon kohentaa ulkonäköäni myös vanhempana kohtuullisissa määrin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin eilen plastiikkakirurgi Janne Jyrängin luotsaamassa Helsinki Clinic yksityissairaalassa moikkaamassa Annia. Joka kertoi minulle pistoshoidoista.
”Varaan aina asiakkailleni tunnin ajan, jotta voidaan rauhassa laittaa puudute ja miettiä pistosalueita/minkälaista muotoa halutaan. Näytän peilistä aina väliajoin muutosta ettei tule yllätystä lopuksi.”

image
Huikeat ennen-jälkeen kuvat!

image

Näistä kuvista huomaa, että vähemmän on enemmän! Lopputulokset ovat todella luonnollisia ja symmetrisiä. Miellyttää ainakin omaa silmääni, mitä te olette mieltä?

Nyt on huippu tarjous teille rakkaille blogini lukijoille koodilla KSEUNA, huulien muotoilu:

-1ml täytettä, 230€

-0.5ml täytettä,180€

(Normaalihinta Annin laittamana on 280e.)

Tarjous voimassa Heinäkuun loppuun asti. Mutta voit varata aikasi myöhemmälle, kunhan tarjouksen voimassa olo aikana varaat sen!

Ajanvaraukset suoraan Annille p. 0407445159 tai sähköpostitse [email protected]

Katso lisätietoja täältä!

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “Täytettä huuliin!”

 1. Et kuitenkaan kerro, oletko itse ottanut täytettä vai et? 🙂

  Mulle iski 30v ikäkriisi keväällä ja stressaavan elämäntilanteen vuoksi unettomuus oli vaivannut pidempään ja peilistä katsoi vanha akka. Kävin yhdellä klinikalla ottamassa mesolankoja nasolabiaalijuonteisiin ja näihin olin tyytyväinen.

  Mulla on myös aina ollut vähän kuoppaa silmien alla ja nyt ne näkyi ja häiritsi entistä enemmän. Samaisella klinikalla tehtiin myös kyynelurien täyttöä ja varasinkin ajan konsultaatioon. Mesolanhat laittanut hoitaja kertoi, että lääkäri on tehnyt tosi hienoja silmänalusia ja työ tehdään yhdellä kerralla ja siitäkin jää vielä ainetta yli, joka voidaan käyttää vielä noihin nasolabiaaleihin parantamaan lopputulosta.

  Kun menin konsultaatioon, oli lääkäri jo piikki valmiina eikä siinä paljon ehditty keskustella. Sattui älyttömästi, mutta kauneuden eteenhän on kärsittävä. Lääkäri sanoi, että täyttö on tehtävä kahdessa osassa ja ettei tuosta ekasta täytöstä jää ainetta yli nasolabiaaleihin. Harmitti, koska hintalappu operaatiolle oli kuitenkin 500€.

  Vielä enemmän harmitti operaation jälkeen, kun huomasin että toisella puolella täyttö näkyi selvästi. Ainetta oli laitettu liikaa, jolloin kuopan sijaan silmän alla oli pötkylämäiset kohoamat. Ajattelin tuon häipyvän ajan myötä, mutta eipä ole kuukauteen hävinnyt. Eli maksoin 500€ siitä, että silmänaluset näyttää edelleen hirveiltä. Kuopat on sentään normaalit, nuo kovat hyaluronitäytteet silmän alla sen sijaan ei.

  Harmittaa, enkä varmasti ikinä enää ota täyteaineita, vaikka huulten muotoilu kiinnostaisikin. Pelkään, että siitäkin tulee kovat pattipötkylät ihon alle ja lopputulos epäonnistuu. Onneksi hikoilu hajottaa hyaluronihappoa parhaiten, joten nyt ei muuta kuin jumppaa ja ehkä jo puolen vuoden päästä mun silmänaluset on normaalit..

  • Anni on todella ammattitaitoinen ja voin käsi sydämmellä luvata ettei jää patteja eikä epäonnistu! Todella kurja kuulla, että sinulla on noin pieleen menneet operaatiot jossain klinikalla 🙁 ihanaa kesää <3

 2. Mä oon jääny kyllä botoxikoukkuun,loistoaine kun laitetaan maltillisesti,vie rypyt mennessään.harmi kun Suomessa niin ylihinnoiteltua sekin..

 3. Moikka! Ootko käynyt vielä helsinki clinicillä Annin hoidossa? Itse harkitsen kyseiseen paikkaan ja annin hoitoon menemistä, olisi kiva tietää ootko jatkanut käyntejä ja vieläkö oot ollut tyytyväinen hoitoon/tuloksiin?:)

  • Moikka! Voin käsi sydämellä suositella Annia❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta