Datenight ja herkkuöveri

Viikonlopun sade ei enää tule yllätyksenä. Toki sään muuttuminen syksyiseksi voi myös johtua siitä, että ensi viikolla on Juhannus! En valita, koska sää on ollut täydellinen herkutteluun ja datenightiin <3

image

Eilen illalla puol 10 aikaa makoilimme sohvalla katsoen lempi sarjaamme Netflixistä. Yhtäkkiä tuli ”yllättävä” päähänpisto, että on saatava herkkuja! Tekosyitä oli monia: huono sää, joten pitää saada ”lohturuokaa”, Joni on ollut flunssassa kolme päivää ja manfluu on aika paha 😉 Onneksi Prisma on klo 23.00 saakka auki, joten ei muutakuin menoksi!

image

Normaalisti kun herkuttelemme on se ben&jerryä, sipsiä, pizzaa tai hamppareita. Nyt kuitenkin olemme löytäneet uuden tavan mässäillä ilman huonoa omatuntoa ja seuraavan päivän turvotusta! Yosalla on uusi kermaviilin tapainen tuote, jossa on vielä todella hyvät ravintoarvot!! Siihen sekaan keksimme laittaa chili kastiketta ja dippi oli valmis, herranjestas oli muuten vihannekset ja ruissipsit hyviä tuon kanssa! Vain mielikuvitus on rajana dippiä tehdessä.

image

Tämä herkuttelu takasi vihannes ähkyn, mutta myös aamuisen freessin olon. Ei ollut silmät turvonneet kiinni, joka minulla tapahtuu aina kun mässään suolan ja rasvan kanssa. Ihanaa viikonloppua säästä huolimatta ja kokeilkaas herkuttelua kevyemmin <3

image

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta