#JUHANNUSÄHKY

Ensi viikolla on Juhannus! Voiko olla mahdollista, että päivät alkavat taas lyhenemään pikkuhiljaa?? Onneksi se ei ole kuitenkaan yhdessä yössä tapahtuva ”ihme”. Juhannus on tunnetusti myös syömisen ja juomisen juhlaa! Haluan antaa teille pari vinkkiä, joilla juhannuksen jälkeinen elämä ei tuntuisi kovin tuskalliselta 😀

image

  1. Vältä ähkyä! Vaikka mökin jääkaappi pursuaa ruokaa sinun ei tarvitse tuntea jatkuvasti kylläisyyden tunnetta. Pidä ruokailuiden välit 3-4h ja muista, että pikku nälkä kertoo vain aineenvaihdunnan toiminnasta 😉
  2. Vettä vettä vettä! Muista juoda myös paljon vettä! Käy vedessä uimassa (HUOM selvinpäin), jotta saat vähän kulutustakin. Festareilla joraus tai mökkeillessä puiden pilkkominen on myös erinomaista hyötyliikuntaa!
  3. En haluaisi mainostaa alkoholia täällä blogissani, mutta suurimmalle osalle meistä se on kuitenkin osa juhannusta. Ainakin jossakin määrin! Maltti on valttia myös alkoholin käytössä, itse siemailen varmasti kylmää ja kuivaa valkoviiniä ruuan kanssa <3
  4. Syö juhannusviikolla ennen viikonloppua kevyesti. Suosi vihanneksia, hedelmiä, kanaa ja kalaa. Treenin jälkeen hiilareita, jotka imeytyvät nopeasti. Näin sinulla on kevyt olo ainakin ennen viikonloppua 😉
Treffit Treffipubissa <3
Treffit Treffipubissa <3

Tässä pari vinkkiä, joita itse ainakin aijon noudattaa! Muistakaa olla myös turvallisesti vesillä <3

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “#JUHANNUSÄHKY”

  1. Tai sitten vaan juhannus on normaali viikonloppu missä muutkin, käy treenaamassa sekä elää niin kuin muulloinkin. Jengi tarvitsee aina tekosyyn syömiselle/juomiselle, oli se sitten vappu, juhannus, joulu tai uusivuosi niin syitä kyllä löytyy. Kyllähän nyt suomalainen osaa ottaa hyödyn irti ja päästää irti kun on niin sanotusti sallittua, hoetaan että nythän on se ja se juhla/pyhä päivä niin ”olen tämän ansainnut”. Kertoo jotain tästä kulttuurista tämä käyttäytyminen, sitten jos satut olemaan se henkilö joka ei tosiaan pidä juomisesta ym. niin sinua katsotaan kuin rottaa laivassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta