Miksi et osaa olla yksin?

image

Ensiksi haluan kiittää koko perheeni puolesta teitä kaikkia lämpimistä kommenteista edelliseen postaukseeni <3 Sofilla on vanhempieni luona nyt olohuoneen kokoinen ”aitaus”, joka on pehmustettu matoilla, ettei neiti pääse satuttamaan itseään olleessan yksin. Hän oli kuitenkin riiviönä päättänyt karata aitauksesta ja odotti kiltisti aidan toisella puolella äitini tullessa kotiin 😀 Vaikka toinen takajalka roikkuu vaan mukana ei se menoa haittaa, todellinen supersankari.

Ensimmäinen fysioterapia tehty ja neiti on jo niin riiviö <3
Ensimmäinen fysioterapia tehty ja neiti on jo niin riiviö <3

En voi uskoa, että tänään on jo perjantai. Tämä viikko on mennyt ”kevyessä” sumussa, kun ensin odotetaan ja sitten jännitetään. Lopulta kun kaikki menee paremmin kuin hyvin on niin väsynyt stressin purkautuessa, että ihan kiukututtaa. En muista milloin viimeksi olisin ollut näin kiukkuinen 😀 Onneksi viikonloppu on alkamassa ja aijon keskittää energiani treeneihin.

Viimeiset kaksi päivää olen halunnut viettää aikaa yksin, töitä lukuunottamatta. On hienoa huomata itsestään, että kaipaa aikaa ainoastaan itselleen. Vanha Krista ei olisi nauttinut omasta ajasta ja omasta seurasta vaan olisi saannut siitä kauhean stressin aikaiseksi. Harmittavan monelle aika itsensä kanssa tuottaa hankaluuksia. Aina pitää olla jonkun seurassa, jos se ei ole kumppani se on ystävät tai perhe. Kuulostaako tutulta? Olen ajatellut tätä asiaa, koska lähipiirissänikin ”kärsitään” ihmisriippuvuudesta. Johtuuko se pelkosta omiin ajatuksiin, ei haluta antaa ajatusten viedä. Onhan se välillä pelottavaa ja jopa ahdistavaa, kun täytyy miettiä ”mitä minä haluan”. Näihin kysymyksiin meistä kukaan ei saa vastausta, jos on jatkuvasti sosiaalisista tilanteista riippuvainen.

Kaikilla meillä tulee jossain kohtaa elämää tilanne, jolloin täytyy pystyä olemaan itsenäinen ja selvittävä yksin. Minullekkin tämä tuli alkuvuodesta vastaan ja olen siitä super kiitollinen näin jälkikäteen! Ilman niitä yksinäisiä iltoja, joita en todellakaan silloin olisi halunnut viettää en olisi nyt näin onnellinen omassa seurassani. Vaikka olen ollut kiukkuinen ja kiukutellut lähinnä itselleni on sisälläni silti rauha ja turvallisuuden tunne. <3 Jos tämä kolahti ja tiedät olevasi ”riippuvainen” jatkuvasta seurasta, kokeille yksi ilta kerrallaan miten hyvää seuraa voit olla itsellesi.

Vaikka aina sanon, että nautitaan lähimmäistemme seurasta on myös opittava nauttimaan omasta seurasta <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta