Virallinen rääkkääjä

Hiljaiselo blogin puolella tarkoittaa aina menoa ja vaarallisia tilanteita elävässä elämässä 😉 Perjantaina minulla oli töistä vapaa päivä nimittäin oli PT loppukokeeni! Jännitin koko viikon kauheasti noita kokeita, mutta ihan turhaan. Läpi meni heittämällä ja sain vielä hyvät palautteet päälle! Kiitos Jonille, kun oli taas asiakkaanani niin reippaana vaikka myöhästyimme parturista, koska koe hieman venähti <3

image

Lauantaina kävin Evalle vetämässä treenin ja voin kertoa, että olen tuosta neidistä todella ylpeä!! Viimeisten kahden kuukauden aikana olemme laittaneet ruokailut remonttiin ja nyt päästiin vielä salitreenien makuun! Illalla oli jännittävä peli ja katsoimme sen Kannelmäen paikallisessa 😀 Upea turnaus Leijonilta kaikkinensa! <3

image

Karaokesta on tullut selvästi mun ja Karlan juttu nimittäin kävimme taas Anna Koossa laulamassa duettona Jannan-läpinäkyvää! Ilta oli super hauska, tanssittiin pilkkuun saakka ja eilinen päivä olikin aika rapsakka. Nyt taas takaisin arjessa ja innolla odotan iltaa, että pääsen metsään lenkkeilemään!

Nyt kun olen virallisesti Personal rääkkääjä haluan sen kunniaksi tämän viikon ajan tarjota teille RUOKAOHJELMAN -20%!! Laittakaas siis spostia tulemaan [email protected] niin laitetaan aineenvaihdunnat käyntiin ja kesäkunnot kaupan päälle!

 

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Virallinen rääkkääjä”

  1. Pitänyt tätä jo jonkin aikaa sitten kysyä, et missä käyt täyttämässä huulet? Tosi luonnollinen ja kaunis lopputulos. Kaunis olet muutenkin 🙂

    • Sain lainaksi ystävältäni joten en tiedä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta