Takki on tyhjä

Nyt alan pikkuhiljaa ymmärtämään minkä rumban olen käynnyt näinä kuluneina neljänä kuukautena läpi.. Monesti tännekin kirjottelin kuinka onnellinen olin, kun kisat olivat tulossa ja oli joku asia mistä pitää kiinni. Vaikka välillä mentiin vuoristorataa ylös ja sitten lujaa alas pystyin pitämään arkeni rutiininomaisena, joka oli siunaus!

Mitäs nyt sitten? No en todellakaan enää tiedä.. Tämän alkaneen viikon olen ollut todella hukassa. Salilla olen tehnyt juuri niitä liikkeitä mitkä ovat tuntuneet sillä hetkellä hyviltä. Eli ilman minkäännäköistä logiikkaa.. Eihän siinäkään oo mitään järkeä pidemmän päälle! Aamusta laitoin Harrille viestiä, että nyt tarvii taas ohjelman mitä lähden noudattamaan.

image

Dieetillä kotikin pysyi aina tiptop, mutta nyt se on kuin hävityksenkauhistus, ruusut kuoleena tossa pöydällä, lakanatkin pitäis jaksaa vaihtaa, astiakasa kukoistaa keittiössä.. Pitäiskö vähän alkaa ryhdistäytymään?

Mielialani vaihtelee jopa minuutin välein ja se alkaa syömään voimiani. Joku reipas lukijakin tämän huomasi ja kerkesi tästä minua muistuttaa. Onneksi ne kuitenkin vaihtelee ettei kokoajan ole pelkkää pahaa mieltä. Toivon, että nämä johtuvat pelkästään hormonaalisista asioista enkä ole tulossa hulluksi. Olen paljon ollut nyt yksin, koska tunnen vahvasti ettei minulla ole kenellekkään mitään sanottavaa. Tunne on todella tyhjä.. Ehkä annoin kaikki energiani kisakauteen ja koulu juttuihin ja nyt kun ne on ohi on takki todella tyhjä.

Tarvitsen nyt rutiinia arkeeni, pakotan itseni Vappuna sosiaalisiin tilanteisiin, annan menneiden olla ja keskityn tulevaan! Eihän tässä muu nyt auta!

<3 K

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Takki on tyhjä”

  1. Kyllä sun teksteistäkin on huomannut että mieliala vaihtelee, tosiaan rauhotu ja anna ajan kulua kyllä sydän kertoo mihin suuntaan on hyvä mennä..etkös käynyt juttelemassa oloistasi ammattilaiselle jossain vaiheessa? voisi olla nytkin hyvä ratkaisu. ja aina ei tarvitse olla tehokas ja aikaansaava se voi vaan tuntua tosi vaikealle kun on tottunut hyvin kurinalaiseen elämään..Iloista vappua sinulle kuitenkin!

    • kiitos samoin sinne ihanaa vappua! Pitää antaa itselleen vähän armoa olet aivan oikeassa 🙂

  2. Oletko ajatellut että treenaisit vähän aikaa ns fiiliksen mukaan ja mutu-tuntumalla? sekin voisi auttaa ettei ole tarkkaa ohjelmaa vaan tekee sen mikä tuntuu hyvältä jos tuntuu. Ja salilta voi aina jäädä pois. Kokeilla jotain muuta. Miten tuon kisan jälkeen oletko aloittanut reverse-dietin?

    • Kyllä nyt on parempi ainakin hetki treenata fiiliksen mukaan, juokseminen on maisutunut kyllä todella hyvin! Olen aloittanut hetki kisojen jälkeen reversen ja noudatan sitä pilkulleen 6/7 pv viikossa, kerran viikossa annan itselleni vapauden johonkin hyvään 😉

  3. Toivottavasti tuleva lomareissu rentouttaa ja saat auringosta hyvää energiaa 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta