THE KRIBI SHOW

Vain elokuvissa ja minun elämässäni tapahtuu tälläisiä kömmähdyksiä! Eilistä olen odottanut kuin kuuta nousevaa, koska oli Pt-kokeitteni lisenssikoepäivä. Jotkut teistä varmasti muistaa, kun kerroin siirtäväni loppukokeita, koska silloinen elämäntilanteeni oli aika rajua rokkia enkä pystynyt kasaamaan itseäni niihin.

Pyysin Jonia asiakkaakseni kokeisii, koska hän oli mukana myös puoliväli kokeissa ja ne meni oikein mallikkaasti. Lähdimme hyvissä ajoin, koska en ikinä halua myöhästyä! Olimme noin puolituntia ennen kokeen alkamista Leppävaaran Fressillä. Kello oli 14.01 eikä ketään näy missään, siinä alkoi jo ensimmäiset hikikarpalot nousta ohimoille. Onneksi näin Faffin yhden kouluttajista ja kysyin onko minut unohdettu 😀 Siinä selvisi, että olen aivan väärässä paikassa!! Meidän olisi pitänyt olla toisella puolella Espoota. Sykkeet olivat varmaan 150 paikkeilla, kun lähdimme juoksemaan autoon eli hyvät rasvanpolttosykkeet sain meille aikaiseksi!

Kuva: Tomi Rehell
Kuva: Tomi Rehell

Onneksi kouluttaja odotti meitä ja hetkeäkään hengähtämättä lähdimme kuntotestaus luokkaan. Muistan kun pää löi vain tyhjää enkä tiennyt mitä tehdä ja mitä mun piti edes sanoa!! Olin harjoitellut mielessäni tätä tilannetta 1000 kertaa, mutta juuri sillä hetkellä en muistanut mitään! Käteni tärisi, kun mittasin Jonilta pihdeillä rasvaprosenttia, en saannut kuntotestauspyörää päälle ja pidätin kokoajan itkua..

Verenpaine, ravsaprosentin mittaus, kehonkoostumusmittaus ja pp-ergonomia testi tehty ja eikun salin puolelle tekemään ohjausta. Salin puolella olen kuin kotonani ja kaikki paineet lähtivat samantien! Tiesin, että tämä ainakin menee läpi vaikka en muistaisi mitään! Näinhän se menikin ja sain todella hyvää palautetta miten ohjaan ja tsemppaan asiakasta!

Totuus on se, etten valmistunut eilen.. Kouluttaja miettiin joudunko tehdä kuntotestaukset uudestaan vai selviäisinkö lisätehtävillä, koska pikku mokia siinä pihtimittauksessa tuli..

Olin todella surullinen, kun lähdimme pois ja ajatukset pyöri vaan ”tämä on taas Kribi show”.. Joni osasi piristää ja ajoimme Hölmölän Grillille, olemme olleet siellä syömässä tasan vuosi sitten ennekuin aloitin syksyn kisakauteni. Tulihan se hymy huulille, kun sain vuoden kaipaamani makkaraperunat eteeni 😀 Pieniä pettymyksiä niin onnistumiset tuntuu sitten taas paljon makeimmilta, ei anneta pienien juttujen lannistaa! <3

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “THE KRIBI SHOW”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta