Pitkän harkinnan jälkeen

Kisat on ohi, joten nyt voi laittaa elämän risaseksi! Alan vain juoksemaan ilman mitään päämäärää? Mitä teen enään valmennuksella?

Valmennus on iso henkireikäni ollut siitä saakka, kun astuin FitFarmin toimistolle ensimmäistä kertaa! Sieltä saan aina suoran palautteen yhtään kaunistelematta ja kiertelemättä! Kun palaute on positiivista siihen voi todella uskoa, koska sitä ei heru ”säälistä”. Pettymyksistä ollaan aina yhdessä noustu ja jatkettu rokkia soittaen eteenpäin, eipä yhdet eikä edes kolmet kisat meitä lannista <3

Tiedostan sen, että vuosi vuodelta sarjaamme astelee kovempia ja upeampia naisia, joilla on täydelliset fysiikat ja tietenkin tuomareitakin kiinnostaa uudet kasvot lajin parissa. Kilpailenko minä näitä upeita naisia vastaan? Lavalla kyllä, mutta rehellisesti sanottuna haluan kisa kisalta tuoda paremman Kribin lavalle. Nyt onnistuimme, koska viimein myös tarakkani miellytti kuvien perusteella omaakin silmääni! Olihan siinä s*tana työmaata 😀

Valmentaja parhaasta päästä!
Valmentaja parhaasta päästä!

Paljon on kyselty jääkö kisalavat nyt lopullisesti. Tähänhän kukaan ei pysty vastaamaan! Niin kauan kun elämä jatkuu on kaikki mahdollista. Nyt kuitenkin aijon pitää taukoa kisaamisesta. Aijon ehdottomasti jatkaa fysiikkani kehittämistä. Kehittää heikkouksiani ja parantaa vahvuuksiani. Jos jonain kauniina päivänä päätän lähteä taas kisailemaan teen sen taas kerran itseni takia, koska rakastan kilpailemista ja saan siitä aivan järkyttäviä kiksejä! Sen takia tuntuu todella surulliselta edes miettiä, että kilpailuni päättyisi tähän. En kilpaile sen isoimman pokaalin takia, tottakai olen todella kilpailuhenkinen ja haluan pärjätä, mutta suurin syy on nähdä oma kehittyminen niin henkisesti kuin fyysisestikkin!

Eikö se niin ole elämän jokaisessa osa-alueessa, että välillä pitää mennä kauas jotta näkisi lähelle. Nämä sanat kertovat paljon nykyisestä elämäntilanteestani muutenkin.

Olen miettinyt mitä kilpaileminen on ottannut ja mitä se on antanut..Rakastan ja elän fitnestä joka päivä ja aikalailla koko päivän kisailin tai en. Olen pettynyt nyt kolmet kisat peräkkäin, joten miksi olisin jatkanut lajin parissa jos tämä ei antaisi minulle enemmän kuin on ottanut? Mitä tämä on edes ottanut minulta pois, juhannusjurreja ja makkaraperunoita? Muuta ei tule mieleen ja nämä kaksi asiaa on korvattavissa tänä juhannuksena, joten en paljosta ole jäännyt paitsi! Mitä tämä on antanut vaikka olen kisa kisalta lähtenyt kyyneleet silmissä pois kisapaikalta? Lukuisia ystäviä, joita en antaisi pois mistään hinnasta, päivittäistä hyvää oloa kropassani ja mielessäni, itseni ylittämistä vaikeina hetkinä ja lopulta supersankarin viitan! Joten jos vielä päätän lähteä kisakaudelle niin tulen varmasti nauttimaan siitä 110%! <3

kristaseuna

25 vastausta artikkeliin “Pitkän harkinnan jälkeen”

 1. Krista! Teet just niiku itelle parhaimmalta tuntuu & mun on pakko ihailla sitä! Sä näytit lavalla aivan upealta ja mitä ikinä jatkatki, tee se täysillä ja nauttien! Pysyn kyllä lukijana ja ”sivusta tukijana” aina! oot ollu iso motivaattori mulle jo pitkän aikaa, ei pelkästään upean kropan takia, vaan myös sun uskomattoman asenteen takia! Tsemppiä hurjasti kaikkeen!

  • Voi kiitos Senja! <3 mulla on kyllä maailman parhaat lukijat!!!

 2. Oot kyllä heittämällä mielenkiintoisin fitfashionin bloggaajista! Kirjotat hyviä juttuja ja postauksia tulee sopivaan tahtiin 🙂 milloin olitkaan lähdössä Barcelonaan ja menettekö Jonin kanssa yhdessä? 🙂

  • Voi kiitos Emilia ihana kuulla että jaksat seurata höpötyksiäni <3! Lähdetään yhdessä äitienpäivänä 😉 äidit varmaan tosi tyytyväisiä 😀

 3. Tuo on juuri oikeenlainen ja terve asenne lajia kohtaan mutta myös ylipäätänsä elämää!! Toivon, että jonain päivänä sut nähdään vielä lavalla :)) Sulla on todella hyvä kroppa ja tunnut olevan kaunis myös sisältä! Tsemppiä kevääseen 🙂

 4. Pakko vielä tulla sanomaan, että sun lavakarisma ja säteily oli kyllä omalla levelillään! Toki kunnonkin puolesta olin ihmeissäni, ettei finaalipaikkaa irronnut koska imo olisit sen ansainnut, mutta kaikista eniten harmitti ettei päästy näkemään sun I-kävelyä, olisit varmasti rokannut lavalla superhyvin 🙂

 5. Täytyy ihailla sun todella kypsää ja ammattimaista suhtautumista ylipäätään näiden kisojen lisäksi treenaamiseen ja fitnekseen ! Osalla porukasta ”teen tätä itseni vuoksi” kuulostaa teennäiseltä mutta susta se todella huokuu ulos päin ja mikä motivoi myös muita 😊 !

 6. Hyvin järkevä päätös ja tekee varmasti kehollekin hyvää palautua tuollaisen rumban jälkeen. Ja kuten sanoit; ehkä sitten joskus. Jos ei nyt tunnu hyvältä niin turha kai sitä väkisin koska eikös kisaamisen tule aina olla nautinto ja vapaaehtoista?

  • Kisaaminen ei koskaan ole ollut minulle pakko pullaa ja tiedän ettei jatkossakaan tule olemaan, mutta välillä pitää nähdä kokonaiskuvaa vähän kauempaa 🙂

 7. olisi mukava kuulla tarkemmin mitä tarkoitat tuolla ”teen tätä itseni vuoksi” termillä, kun kuitenkin aikaisemmin on ollut postauksia ”itsensä brändäämisestä” yms 🙂

  • Oman kehoni oman hyvinvointini vuoksi en sen takia, että brändäisin itseäni 🙂

 8. Sillon ku käyt hieroo jalat ni pitääkö olla iha ilkosillaa vai saako olla pikkarit jalassa? Hahaha sori outo kysymys mut meen eka kwrtaa hierotutta jalat

  • No totta helvetissä ailahtelee mielialat ja hyvä niin! Pettymys on hyvä antaa itsensä kokea kunnolla eikä kaunistella asioita. Olla rehellinen. Kun sen pettymyksen yli pääsee niin sit vasta elämä hymyileekin ja osaa ajatella selkeästi. Kaikki tunteet ja tunteenpurkaukset on hyvästä ja ne vaan vahvistaa! Vaikka olenkin sitä mieltä, että lavoille takas, koska olisit ansainnut päästä jatkoon, mutta hyvä, että teet kuten nyt parhaalta tuntuu! 😊 tsemppiä jatkoon!

 9. Oletko niitä Tuusulan Seunoja? Toissa vuonna 92-vuotiaana kuolleen kummitätini rakas miesystänsä Pentti oli niitä.
  Seitsemässä veljeksessä esiintyy Seunalan Anna. Aleksis Kiven äiti oli kotoisin Tuusulasta.

  • Kyllä kaikki Seunat ollaan sukua 🙂 ja Isäni on kotoisin juuri Tuusulasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta