Minä ja mun lyhyet jalat

Arki on palannut! Kaksi päivää todella hyvin syönneenä oli ihana aloittaa aamu kananmunilla ja pinaatilla 😀 ”Pieni” neste kerros on muodustunut keskivartaloon ja poskiin, mutta se saa nyt kyytiä! Kropan palautuminen voi siis alkaa reversellä. En osaisi edes kuvitellakkaan syöväni arjessa miten sattuu ja mitä sattuu oli kisoja tai ei! Haluan pitää kuntoni todella hyvässä kunnossa, jotta voin myös henkisesti paremmin eli mitään kehitys/massakautta ei ole kohdallani tulossa 🙂

image

Mistä tämänhetkinen nesteisyys johtuu? No ihan puhtaasti herkuttelusta ja Sunnuntai illan viineistä. Lähdimme ystävien kesken Morrisoniin hampurilaisille ja taisin vetäistä alkupalaksi sipulirengas satsin yksinäni 😀 Viiniä tuli myös juotua kiitettävästi ja hauskaa oli, sain nollattua kunnolla kaiken alkuvuoden kakkakikkareet pois mielestäni. Kiitos teille rakkaille, jotka olitte iltaa viettämässä naurua ja huutoa riitti <3

Karaokea Sunnuntaina!
Karaokea Sunnuntaina!

Olen saannut aivan uskomattoman ihania kommentteja edelliseen potaukseeni ja itku silmässä niitä eilen luin, kiitos!! <3 Paljon on myös spekuloitu huonoa rakennettani lajiin ja varsinkin teletappi jalkojani. Onneksi tiedostan itse, että olen tehnyt JÄÄTÄVÄÄ duunia, jotta jalkani olisivat lihaksikkaat ja olen näistä tapeista ylpeä! Tiedostan myös sen, että näytän lavalla lyhytjalkaiselta lineupissa, koska olen aina sarjani lyhyin 🙂 Vihaajat vihaa ja rakastajat rakastaa olin sitten ensimmäinen tai viimeinen.

image
Isoin tuki ja turva, kiitos Joni!

Tästä on super hyvä jatkaa kohti kesäkuntoa ja Barcelonan reissua! Nyt lähden salille tekemään just sellaisen treenin mitä kroppani kaipaa <3

kristaseuna

15 vastausta artikkeliin “Minä ja mun lyhyet jalat”

 1. Miksi Joni pitää pyllystäsi kiinni:D Osui heti silmään 😀
  Hyvää duunia olet tehnyt ja voit olla ylpeä <3 Tietenkin näytät lyhkäiseltä jos olet lyhyin porukasta muutenkin, minkäs sille mahtaa. Korkeammat korot niin olisi tasaantunut pituuserot 😉 Mukavaa kun on saanut olla tässä sun kuplassa edes vähän mukana:))
  Ihanaa viikkoa ja uusia postauksia odotellessa<3

  • Joni vissiin tykkää mun pyllystä 😀 kiitos ihanasta kommentista! <3

 2. Mä en nyt tajua näitä ”lyhyet jalat” kommentoijia koska musta tossa kuvassa sä et näytä lyhytjalkaiselta vaan muutenkin muita lyhyemmältä? 😀 Siis täysin sopusuhtaiselta kyllä mutta vain pienemmältä kuin muut (pituuden puolesta). Kyllä sulla on myös lyhyempi selkä kuin noilla muilla mimmeillä ja lyhyemmät kädet, ainakin kuvan perusteella?!? Joten mitä täällä inistään että jalat on lyhyet, jos koko mimmi on lyhyt 😀 Minusta siis sun rakenteessa ei ole mitään vikaa! Musta sä sovit tonne bikinilavoille oikein hyvin. 🙂

 3. Tykkään sun blogista tosi paljon ja ihan huippua kun kirjottelet niin usein! Meinaathan jatkaa samaan malliin vaikka kisalavat jäisivätkin? 🙂

 4. Perkeleen hyvältä näyttää ja nyt ei kuntoa voi ainakaan syyttää ettet jatkoon päässyt. Ja eikä sulla mitkään lyhyet jalat ole tms. Olet täysin sopusuhtainen, mutta tuossa sarjassa näytät lyhyeltä, koska sitä olet. Ja sillehän ei mitään voi. Olisit ansainnut täysin jatkoon pääsyn kunnon perusteella kuten moni muukin monessa sarjassa, jotka ei päässeet. Ties mitkä tällä kertaa oli tuomarien kriteerit… vähän voisi yhtenäistää niitä. Lippu korkealla ja älä luovuta. Nyt oli niin pirun hyvä kunto et seuraavissa kisoissa olis jo huippu! 😊

 5. Miten tuosta voi jatkaa kohti kesäkuntoa! Sun kuntohan on enemmän kuin täydellinen! 😀 En ymmärrä…

  • Tästä jatketaan niin että kunto pysyy suht kireenä ettei pullahdeta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta