Ympyrä sulkeutui

Hiukan pelottaa tulla kirjoittamaan jos rehellisiä ollaan. Toivon jos sinulla on mielipide josta ehkä sattuisin loukkaantumaan odota viikko ja tule sitten kertomaan. Nyt ei ole sen aika 🙂

Haluan hiukan avata eilistä kisaa, olin viimeisten joukossa. Tarkkaa sijoitusta en tiedä eikä sillä ole merkitystä, mutta vikassa vertailussa olin. Tietenkin olen nyt allapäin, vaikka tämä ei määrittele minua ihmisenä mitenkään. Olin ensimmäinen tai viimeinen olen silti se sama Krista, joka tekee aina kaikki asiat mihin ryhtyy TÄYSII. Elämässäni on paljon paljon muutakin sisältöä, joten eihän elämä tähän ole kaatumassa! Kun antaa niin paljon henkistä ja fyysistä voimaa yhteen päivään, yhteen 3min tietenkin se harmittaa ja syö palan myös itsetunnosta, kun tulos on tämä..Hetken se kirpaisee, mutta sitten taas mennään kovaa kohti kesäkuntoa! Olen sanattoman kiitollinen valmentajilleni, Karlalle ja Jonille. Nämä ihmiset mahdollistivat kisani ja olen heille aina voittaja <3

image

Nyt on aika rauhoittaa vihdoin tämä oma elämä, nauttia kovista treeneistä, puhtaasta ruuasta ja kehittää itseäni itseni vuoksi! Mutta kisalavat saavat nyt jäädä, toivotan sydämmestäni onnea kaikille upeille naisille, jotka nousitte lavalle! Jokainen kilpailija, joka nousee lavalle on minun silmissäni #supersankari.

Nyt hiukan happea ja sitten palaan taas! Kiitos kaikista tsemppi viesteistä ne merkitsi minulle todella paljon! <3

kristaseuna

40 vastausta artikkeliin “Ympyrä sulkeutui”

 1. Oot tehnyt uskomattoman duunin, voit olla super ylpeä itestäs <3 Näytit upealta!!!

 2. Pakko sanoa, että epäilen suuresti virhettä tuomaroinnissa. Vähän samaan tapaan kuin viime keväänä vahingossa Saara Suhanto oli jo lähdössä kotiin, kun huomattiin ettei ole oikea tyttö lavalla. Koska sun kunto oli todella hyvä ja tuo X-malli vartalossa. Ihmettelen suuresti muutamaa top 6 tyttöä, joilla oli tasapaksuvartalo ja yksi oli tosi löysässäkin kunnossa. Että miten ihmeessä ne muka meni sun ohi ?!

 3. Krista, sä oot ihan uskomattoman upea! Ihmettelin tuloksia todella paljon, olisit ehdottomasti ansainnut paikan finaalissa! Olen seurannut sun blogia alusta asti sekä nähnyt sua ihan livenäkin tiimipäivillä Tampereella ja joka kerta tuijotan sua ihan monttu auki ihaillen(vielä kertaakaan en ole jostain syystä uskaltautunut sulle juttelemaan, ehkä johtuu juurikin tuosta monttu auki ihailemisesta 😀 ) Isot tsempit täältä, pettymys on varmasti todella kova mutta sä oot uskomattoman vahva ja upea mimmi, sä selviät mistä vaan!

 4. moikka:) täälä kans yksi suuresti ihmettelevä…hienon työn teit jälleen joten pää pystyyn ja mukavaa kesää sekä kesäkuntoa jota muut vielä suunnittelevat 😉 <3

 5. Lopullisestiko lavat jäävät?

  Pidä tuosta terveellisestä asenteesta kiinni! <3 Kisat eivät määrittele ihmisenä, hyvin sanottu! Tsemppiä!

 6. Näytät upealta ja sinulla on upea kroppa.

  MUTTA valitettavasti ruumiinrakenteesi ei ole paras tähän lajiin, ja se on valitettava fakta. Sinulla on huomattavasti lyhyemmät jalat kuin muilla kisaajilla, ja se saa sinut näyttämään paksujalkaiselta ja epäsopusuhtaiselta.. Enkä todellakaan sano tätä pahalla, olet ihan mielettömän näköinen, mutta rakenne väärä tähän lajiin.. Eikä sitä voi treenaamalla muuttaa. Oikea ratkaisu jättää kisaamiset muille 🙂

  TSemppiä!

  • Onko tää susta nyt oikea aika ja paikka tulla sanomaan tällainen kommentti? Herätys!!

   Krista oot aivan upea! <3 Älä välitä muista. Meille oot aina ykkönen!! 🙂
   Tsemppiä kevääseen ja kesään. 🙂

  • Musta Krisulla oli kyllä erittäin upeat lihaksikkaat jalat ! Lihaksikkaammat mun silmään kuin monilla muilla, ei ainakaan musta yhtään ollu tasapaksu.. Jokaisella kuitenkin oma mielipide mut omaan silmään olit Krisu ihan täykky ! <3

  • Samaa ihmettelen! Tuntuu ilkeältä sanoa näin enkä haluaisi olla loukkaava, fysiikka ei vaan ollut bikiniä. Arvostelulaji kun on. Senkin takia Kristan sijoitus kummastuttaa kun 6 parhaan joukossa oli varsin mielenkiintoisia valintoja…

 7. Olet Krista upea sisäisesti ja ulkoisesti! ❤️ Varmasti harmittaa, mutta olet voittaja jo sillä että olet juuri sinä❤️

 8. Älytöntä! En tajua mihin tuomaristo on katsellu, ehdottomasti olisit ansainnu paremman sijoituksen! Tsemppiä, olet upea! 🙂

 9. Teit parhaasi ja olit omaan kuntoosi tyytyväinen, joten voit olla itsestäsi ylpeä! Sekin vaatii jo todella kovaa rohkeutta mennä lavalle bikineissä arvosteltavaksi. Varmasti harmittaa, mutta suuntaa katse nyt tulevaan. eikä miettiä liikaa ”miksi” näin kävi. Ja sekin kun sanot ettei ulkonäkö/sijoitus määrittele sinua ihmisenä on todellakin totta. Olet varmasti paljon muutakin kun ”fitnesskrista” ja elämässä on niin paljon muuta. En tiedä auttoivatko nämä sanat sinua, mutta toivon ainakin.

 10. Täällä oli ihmetys suuri kun kuulin sijoituksesi, aattelin että nyt sä viet ja olin varma että näkisin sut finaalissa. Tuomarivalinnat on kyllä ihmetyttäneet aiemminkin. Tänäkin vuonna sai välillä ihmetellä huuli pyöreänä! 😀

  Jännitin sijoitustasi täältä kotoa käsin. Harmi jos kisalavat jää täysin, mutta täällä on innokas kannustaja jos päätät taas kisaamaan lähteä. Oot upea!

 11. Mä en pahemmin fitnesstä seuraa, muutaku hyviä blogeja lukemalla ja sinun blogisi kuuluu näihin. Silti eilen snapchatissa odottelin intipiukeena mitä päivität kisan jälkeen ja leuka loksahti auki kuulin uutiset.. Mietin eilen illalla myöhään sitä edelleen ja pohdin olisiko virhe tuomaroinnissa. En yleensä koskaan ole asenteella että tuomareissa yms olisi vika vaan pidän sitä lähes aina turhana lässytyksenä, mutta nyt ihmettelen todella! Paljon tsemppiä sinulle, tuot mulle hirveästi motivaatiota ja positiivista fiilistä. Toivottavasti et tämän takia kisalavoja jätä taakse, mutta ymmärrän jos liika on liikaa ja haluaa tehdä kaiken täysin itsensä vuoksi eikä sillä aikataululla että milloin on kisat 🙂 uskon että monelle lukijallesi minä mukaan lukien olet myös voittaja.

 12. Olit 7! Mutta olisit voinut hyvinkin olla finaalissa. Pinkkibikininen ei ollut hyvässä kunnossa. Mutta jotenkin olit mielestäni vähän väsyneen oloinen? Liian rankka kevät? Tsemppiä jatkoon.

 13. Krista, varmasti harmittaa ja oon aika yllättynyt lopputuloksesta. En sinäällään tiedä juuri fitnesslajien tuomarointikriteereistä, koska ite vaan seurailen joitakin blogeja kun itseänikin kiinnostaa treenaus. Mutta kuvien perusteella vaikutit olevan kovassa kunnossa ja outoa että nyt kävi näin. Mutta tsemppiä sinne kovasti ja toivottavasti et menetä täysin toivoasi kisojen suhteen kumminkaan :/ Mutta mitä teetkin niin päätös on toki sinun.

 14. Mun mielestä näytit aivan todella upealta lavalla!!! Ihmettelin myös tuloksia, mun mielestä olist kuulunut finaaliin! Blogin ja muidenkin kanavien kautta oon saanut susta niin uskomattoman säkenöivän ja ihanan kuvan ja sitä näytit olevan myös lavalla. <3 Harmi jos kisalavat jäävät kokonaan, mutta onneksi elämässä on paljon muutakin! Vaikka en tunnekaan sua voin sanoa olevani tooodella ylpeä susta ja mimmi sä rokkaat!! <3

 15. Missä oli se säteilevä Krista? Näytir ”kuluneelta” ja jalkojen lyhyys+suhteessa pitkä selkä on nounou.

  • Todella kohtelias kommentti. Monella menestyneellä kilpailijalla on pitkä selkä eikä se ole este esim. ammattilainen Anna Virmajoki. Kristahan sanoi että hän on lyhyimmästä päästä omassa pituus-sarjassaan, joten se voi hämää muihin pidempiin verrattuna. Jokaisella toki mielipiteensä mutta kannattaa myös miettiä miten asioita ilmaisee, haluaako pahoittaa toisen mielen vai jättää epäkohteliaat mielipiteet omiin ajatuksiin.

   Paljon paljon Tsemppiä Krista ja älä jää liikaa suremaan. Asiaa sulateltuasi varmasti huomaat taas omat huikeat vahvuutesi ja mahdollisuutesi, maailma on mahdollisuuksia täynnä! 😉 Jos et pärjännyt tänä viikonloppuna ei välttämättä tarkoita ettet menestyisi myöhemmin tai jossain muissa asioissa! 😉 Iso hali ja aurinkoista kesän odotusta Sinulle vahva mimmi, sinusta on vaikka mihin!! 🙂

 16. Hei. En ole kauheasti blogiasi seurannut enkä tiennyt että menet kisaamaan mutta tunnistin sinut kisakuvista ja halusin tulla kommentoimaan. Olin varma että olet top 6 joukossa. Oikein ääneen ihmettelin avopuolisolle että mitä ihmettä noi tuomarit ajatteli. Tsemppiä jatkoon olet upea!

 17. voi ei ! Kylläpä harmittaa kovasti että kävi näin 🙁 oot niin upea nainen ja teit kovasti töitä ! Karu totuus on vaan se että kun on niin monta upeaa naista laitettu yhdelle lavalle niin aina jotkut jää häntä päähän ja se kirpasee.. Nyt kohti uusia tavotteita ! Sun snäppejä on kiva seurata, oot kyllä sellanen motivaatio ihminen meille muille ! <3

 18. Rakenne on tosiaan ainoa selitys sijoitukselle ja sillehän ei mitään voi.kunto upea!tsemppiä jatkoon!

 19. Suotta tulistua noista rakennehuomautuksista. Kuntohan sulla Krista oli todella hyvä ja stailaus upean naisellinen, mutta rakenteelle ei tosiaan paljoa voi. Poseerauksissa voi toki vähän pelata mutta vähänlaisesti.

 20. Krista oot säteilevä ja upea nainen <3 Mielestäni sulla on hyvä rakenne bikiniin ja täällä suomessa ei osata arvostaa lihaksikkaita jalkoja, ulkomaan pro kisaajilla on monella lihasta kunnolla jaloissa.

 21. Olit seitsemäs eli ei se nyt ihan huonosti mennyt, vaikka tavoite oli tietenki varmaan korkeammalla 🙂

 22. Harmittaa ihan sikana sun puolesta. Mun silmään sun kunto oli kuvien perusteella ainakin parempi kuin sarjasi kuudenneksi ja viidenneksi tulleilla.

 23. Näytit (ja näytät tietenkin edelleen) upealta ja oot tehnyt mielettömän duunin tuon kunnon eteen! Ihanaa kevättä ja tsemppiä jatkoon <3

 24. Moikka, Halusin tulla kommentoimaan, koska mielestäni olit upeassa kunnossa!! Pistetaulukon mukaan olit sijalla 7, eli et todellakaan viimeinen:) tsemppiä jatkoon, älä anna minkään masentaa sua!<3

 25. Oon seurannu blogiasi jo jonkun aikaa, en oo vaan koskaan kommentoinut. Nyt täytyy, sillä olit aivan upeassa kunnossa, minkä duunin oot tehnyt. Voit olla todella ylpeä itestäs!:) Itekin olin aivan ihmeissäni kun näin snäpistä ettet ollutkaan finaalissa. Mutta olit upea ja nyt vaan eteenpäin hymy huulilla, koska hienon työn oot tehnyt! Oot motivoinut varmasti monia ja myös minua 🙂

 26. Sulla on fysiikassa puutteita joita ei voi poseilla paikata. Myös kasvot ja ilmeet ovat väsähtäneita eikä sulta löydy sitä terävää ja raikasta olemusta. Tuomarit on puhuneet ja piste.

  Se on asia erikseen, että esim. viime vuonna Eevi Teittinen lähti kv-kisoihin huonommalla kunnolla kuin millä sä olit seitsemäs…

 27. Tsemppiä! Nyt tuntuu varmasti pahalta, mut onneksi aina tulee uusia mahdollisuuksia ja myös epäonnistumisista oppii. Lavalla oli varmasti monta tyttöä, jotka olivat tehneet kovasti töitä ja olivat upeita, kuten sinäkin. Kaikkia ei voi palkita pokaalilla, mutta jokainen on varmasti voittanut itsensä niin dietillä kuin nousemalla lavalle. 🙂

  Terkuin Nora / http://dreamerachiever.com

 28. Harmi, etten päässyt katsomaan kisoja! Kuvissa olit ainakin U-P-E-A !! <3 Komppaan edellisiä, hieman ihmettelen muutamia sijoituksia sun sarjan kärkikuusikossa. No, spekulointi on tietysti turhaa, mutta mun mielestä olisit kuulunut sinne finaalikuusikkoon <3 Oot ihan huikee mimmi ja tehnyt valtavan duunin <3

 29. Hienon ja kovan työn olet kyllä tehnyt ja siitä ehdottomasti hatunnosto. Tosin niinkuin aiemminkin sinnulle kommentoitu olen kanssa pannut merkille, että rakenteesi ei ole aivan ihanteellinen bikinifitnekseen, tosin eipä asia minulle kuulu. Saathan itse koittaa pärjätä ja parantaa pakettia vuodesta toiseen, mutta ikävä kyllä tuskin koskaan tulet sijoittumaan kärkisijoille alavartalon liiallisen lihakksikkuuden/ lyhyiden jalkojesi vuoksi. Kaikesta huolimatta ihanaa kevättä ja teetpä jatkossa mitä tahansa, toivottavasti nautit siitä itse. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta