1NIGHTOUT

Huomenna laitetaan rokki soimaan eli kisapäivä lähenee tunti tunnilta! Jännityksestä minulla ei juuri nyt ole tietoakaan vaan lepäilen sängyssä jalat kohti kattoa rauhallisin mielin. Eilen oli kilpailuun rekisteröinti, johon saavuimme pahimpaan ruuhka aikaan tietenkin. No ei siinä auttanut kuin jonotella muiden kilpailijoiden kanssa, vaikka hiukka alkoi ahistaa se kälätyksen määrä 😀 Nuo tilanteet ovat minulle todella stressaavia ja tekisi mieli olla laput silmillä ja korvilla ettei tarvitse kuulla eikä nähdä mitään, tarvitsen aina omaa rauhaa, kun kisat lähenee.

image

Tuomarilinjaus on bikineiden suhteen tänä vuonna todella kireä, nimittäin todella monelta tytöltä ei menneet bikinien alaosa läpi eilen. Siellä niitä saksilla ratkottiin saumoista ja rypytyksistä auki. Mielestäni tämä on hyvä asia, jotta pysytään hyvänmaun rajoissa 😉 Itseltäni biksut meni juuri ja juuri läpi. Niitä liimaillaan huomenna sitten kunnolla kiinni pakaroihini ettei vilahda 😉

Kohta lähdetään taas kuntochekkiin ja sitten takaisin kotiin pötköttämään. Parhain osuus on vielä jäljellä nimittäin ”kuivatteluviini”. Toki se vähän kuivattaa, mutta suurin syy ainakin itselläni on lasillisen juomiseen, että saan nopeasti unenpäästä kiinni!

NYT KAIKILLA KAIKKI PEUKUT JA VARPAAT PYSTYYN!!! HUOMENNA IT’S ROCK TIME!

Lupaan nauttia koko sydämmestäni ja teen parhaani se riittää mihin riittää <3 Kirjoittelen sitten maanantaina teille fiiliksistä! PUS

kristaseuna

7 vastausta artikkeliin “1NIGHTOUT”

  1. Kyllä pistää surulliseks ku noita kuvia kattoo. Miesten puolella on mun mielestä lopetettu räikee nimien perusteella rankkaus (Utti kylmästi neloseks yms, koska kunto oli vajaa), mitä oli vielä pari vuotta sitten. Mutta ei herranjumala tota teiän, ja muutamaa muuta sarjaa :/ En tiiä mistä tää nyt johtu, kuvien perusteella et toki ykkönen ollu, mutta olihan toi nyt ihan käsittämätöntä, noi pari kilpailujaa kuuden joukossa ja mitä sieltä jäi ulos.. So sad. Mun mielestä se on ihan helvetin sama paljon siellä lavalla säteilee, jos selkää ei oo ollenkaan tai selkä on selvästi vääntyny vinksin vonksin ku jonkun sairauden takia (poseeraus päin helvettiä ja selviä kehonhuollollisia ongelmia..) tai vaihtoehtosesti koko jalkaosasto näyttää puuttuvan… Tsemppiä, et sä oo ennenkään näistä masentunu, eikä nytkään kannata!

  2. Mä sitten taas mietin, että kannattaako sinne lavoille mennä yhä uudestaan ja uudestaan, jos kerta toisensa jälkeen ei sijoitu vaan on viimeisten joukossa ja pahoittaa mielensä?

    Sulla on siis aivan uskomaton kroppa, itsekin haluaisin tuollaisen, mutta sitä ajan takaa, että jossain ehkä on vika? Näytit nesteiseltä tai sitten oli liikaa rasvaa vielä?

    Mutta toisaalta, jos tää on sun juttu ja nautit ni ei kai sillä ole sitten väliä, jos niitä mitaleja ei kotiin tuo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta