17kk kisadieetillä

Eilen muistelin paljon kuluneita vuosiani Fitneksen parissa ja tulin todella onnelliseksi tajutessani, että olen löytänyt tasapainon elämään lajin myötä ja voin todella hyvin! 2,5 vuotta sitten minulla alkoi elämäni ensimmäinen kisadieetti ja ensimmäiset kisani käytiin Kulttuuritalolla! Eli ympyrä sulkeutuu nyt Sunnuntaina <3 Näiden 2,5 vuoden aikana olen ollut yhteensä 17kk kisakaudella. Olisinko aina lähtenyt uudestaan kisaprepille jos olisin kärsinyt tai kroppani ei olisi suostunut olemaan yhteistyössä, EN!

image

Minulla on ollut pidempiä ja lyhyempiä dieettejä. Nyt voin käsi sydämmelläni sanoa, että parempaa, huolehtivampaa, kannustavampaa ja ammattitaitoisempaa valmennusta kuin Harri + Jari saa etsiä! <3 Aloitin heidän kanssaan 1,5 v sitten projektin ”Kribin aineenvaihdunta kuntoon” ja kiitos seisoo tässä! Olen ollut 12vk kisakaudella ja en tehnyt yhtäkään aamuairobista, sain Dubain matkalla vetää kunnon rasvaburgeri mätöt ja olen saanut ketoosi-viikoillani nauttia joka sunnuntai tankkauksista. Kiitos pojat!!!

image

Monesti olen kuullut ”onko järkeä kisata joka kisassa, eikö pitäisi välillä kehittyä ja antaa kropan palautua”. Omalla kohdallani ainakin näissä ravihevosen reisissä on jo tarpeeksi lihasta, toki pakaraa ei varmaan ole koskaan liikaa. Mutta isoa kehitystä ei voi tulla, jos haluan kilpailla Bikinissä. Mitä palautumiseen tulee, viime syksyn kisoista kroppani palautui todella nopeasti, koska olin pitkällä ja sen takia maltillisella dieetillä. Ruokaa lisättiin kovaan tahtiin ja rasva ei silti tarttunut ruhooni. Psyykkisen puolen palautuminen on asia, jonka koen nyt enemmän kisoja käynneenä helpottuneen kisa kisalta. Kisat ovat vain kirsikka kakun päällä ja tämä dieetti on se matka, joka antaa kerta toisensa jälkeen PALJON! Varsinkin tämä kisakausi, koska selvisin supersankarina <3

Tänään onkin kilpailijoiden rekisteröinti, jonka jälkeen menen valkkujen hotellille näyttämään kuntoa! Onneksi Joni tulee mukaan ja on koko viikonlopun tiiviisti henkisenä tukena. Yksin en halua panikoida, joten motivaatiomies on ainoa oikea ihminen minua rauhottamaan ja psyykkaamaan kohti Sunnuntaita, onhan se hänelle aika tuttua puuhaa jo 😀 <3

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “17kk kisadieetillä”

  1. Tää on aivan äärimmäisen tyhmä kysymys, mutta me ei olla saatu tähän kaveriporukalla ratkasuu nii aattelin kysyy sulta. Jos ruokavaliossa on esimerkiksi 200g parsakaali ja teen sen pakasteparsakaaleista niin mitataanko ne jäisinä vai vasta keitettynä? Silmämääräisesti näyttää ainakin aina siltä että tuore parsaalia sama määrä on paljon isompi annos kuin jäisiä jos ne mitataan ennen keittämistä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta