Viimeistelykooma

Eilisen päivän olin aivan koomassa ja vaikka yritin monesti alkaa kirjoittamaan, ei sormet ja aivot halunneet olla yhteistyössä 😀 Tätä tämä viimeistelyviikko teettää. Taas muistuu mieleen kuinka juuri tämä viikko on henkisesti ainakin minulle rankin, odottelua, jännitystä, lepäämistä, koomaa. 😉

Olin tiistaina Tomi Rehelin kanssa Riihimäellä kuvaamassa, katsokaas näitä <3

image

image

Tässä kaksi ihan lemppariani! Kuvia on lisää ja tiputtelen niitä pikkuhiljaa tänne Blogiinkin 🙂 Kuvauksin jälkeen lähdin junalla pois ja ”vintti” pimeni samantien, nukuin matkan Helsinkiin saakka tyytyväisenä.

Eilen minulla olisi ollut hirveästi hommia mitä olisin toivonut saavani aikaiseksi, mutta yksi ainoa asia näistä toteutui nimittäin satujumppa. Annan itselleni anteeksi tämän ”laiskuuden”, koska nyt on hyvä nukkua niin paljon kuin nukuttaa! Kroppa kuivuu silloin paremmin ja näyttää lavalla myös levänneeltä. Tänään yritän hoitaa eiliset rästit, koska lähden liikkeelle jo aikaisin. Päivä alkaa kuvauksilla, kun Petri Mastin kanssa kuvamme tulevaan FitBodyyn vatsalihastreenin.

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Viimeistelykooma”

  1. Nyt mun on pakko kommentoida! En yleensä heittele kauheesti kommentteja oikein mihinkään blogiin, mutta seuraan kuitenkin tosi monia blogeja. Muistan ku alotit bloggaamisen ja alotin heti seuraa sun blogia. Olit aluks ehkä vähä epävarma bloggaamisesta mutta jatkoit silti aktiivisesti. Sun blogista tuli mun lemppari blogi ja on sitä edelleen! Nykyään, heti ku nään että oot postannu nii säästän sen lukemisen semmoselle ajalle että voin keskittyy kunnolla 😀 Tää on niin rehellinen ja suora. Kerrot omia fiiliksiä ja oot tosi avoin. Päästät lukijat sun oman pään sisään ja sun elämään. Oot ihan älyttömän rohkee! Muutenki oot niin vahva ihminen että ihailen sun vahvuuttas! Mun mielestä on niin siistii että aloitit bloggaamisen. Vaikutat tän blogin kautta ainaki ihan mielettömältä ihmiseltä ja niin omalta iteltäs. Toivon sulle kaikkee hyvää ja ihan sikana tsemppiä kisoihin!! Uskon et ne menee hyvin 🙂 Muista että oot jo valmiiks voittaja ja oot kunnon supermimmi! Oot varmasti monelle ihmiselle kunnon motivaattori! You go girl<3

    • Samaa ajattelen, voin allekirjoittaa Vellamon tekstin täysin. Myös mun lemppari bloggaaja! 🙂

    • Nyt kyllä veti ihan sanattomaksi tämä kommentti :’) <3 Olen tosi kiitollinen, että tulit kommentoimaan ja sait minut kyllä hymyilemään todella leveästi!! <3 Kiitos aivan älyttömästi ja paljon halauksia sinne!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta