DAY 1

Ensimmäinen viimeistelypäivä takana! Sunnuntai-Maanantai välisenä yönä nukuin kevyet 10h unet, joten ei olisi pitänyt väsyttää koko päivänä.

Aamulla kukonlaulun aikaan lähdin ensimmäiselle aamulenkille. Lenkin tarkoitus on herätellä kroppaa eli sykkeitä ei nosteta eikä hikeä saa tulla. Nämä viimeistelyviikon aamulönköttelyt saavat aina tunteet pintaan ja näytin varmasti kerrassaan huvittavalta kun tunteilin ja lauleskelin lenkkipolulla 😀

image

Aamupäivästä painelin Pasilan urheiluhierojakoululle, jossa sain nauttia 1,5h hieronnasta. Nyt ei lähdetty enää availemaan lihaskalvoja, jotta ne ei rasittuisi ja keräisi kauheaa nestekerrosta vaan yritettiin saada nesteet liikkeelle! Sieltä lähdimme Karlan kanssa käymään Body Actionilla ja neiti löysi aivan ihanat Bia Brazilin housut, kyllä nyt kelpaa fiilistellä kisoja viikonloppuna katsomossa 😉 Kävimme myös alkossa, hah! Viimeksi olen kyseisessä kaupassa vieraillut ennen viime syksyn kisoja! Nimittäin hain kuivattelu viinin lauantaiksi ja ”pumppiviinan” takahuoneeseen, josta vedän shotin ennen lavalle menoa niin ei jännitä niin kovin 😀

Tulimme Kulosaareen ja tuli puhetta kahvista. En ole elämässäni ikinä edes maistanut kahvia, johtuu varmasti ajatuksesta ”kuka hullu kahvia juo ilman maitoa”. No mitä en tekisi kuivan kropan eteen, nimittäin eilen join elämäni ensimmäisen kahvin! Karla sai elämänsä naurut kun kielenkärjellä maistoin ja kommentti oli ”hyi v*ttu” 😀 Anteeksi kielenkäyttöni, mutta meinasi jalat lähteä alta, kun oli niin stydii kamaa. Siinä 1h vierähti ennenkun olin muumikupin saannut tyhjäksi. Ajattelin tämän piristävän, mutta PÄINVASTOIN nuukahdin kesken puheen. Taju lähti kirjaimellisesti! Tunnin päikkäreiden jälkeen olo oli taas virkeä ja lähdin Hot Gymille vetämään ihanalle Viiville treenin <3

Ensimmäinen päivä meni loistavasti ja tästä päivästä tulee varmasti vieläkin parempi nimittäin nyt alan syömään jättiläis puuroani ja valmistautumaan päivän kuvauksiin <3

Kiitos aivan ihanista kommenteista, ihan kylmät väreet tulee kun niitä lukee!!

kristaseuna

12 vastausta artikkeliin “DAY 1”

  1. Tsemppiä viimeistelyviikkoon! 🙂 Muistelisin, että joskus mainitsit kirjoittavasi erillisen postauksen kisojen bäkkärimeiningistä ja mitä kaikkea siellä tapahtuu ja tulee vastaan. Siitä olisi mielenkiintoista lukea! 🙂

    • Kiitos <3 Voin kirjoittaa kisojen jälkeen takahuone tunnelmistakin!

  2. en ole minäkään kahvinjuoja, viimeksi kesätöissä 2003 maistanut lähes kaikki erikoiskahvit eikä silti uppoa. mutta eihän se kahvi mikään pakko ole vaikka varmasti ennen aamutreenejä piristäisi. minultakin isot onnentoivotukset. olet jo itsesi voittanut!

  3. Olipas kiva nähdä sua Jutan 10 unelmassa! 🙂 Sussa on kyllä sikana potentiaalia vaikka mihin, jatka samaan malliin ja paljon onnea kisoihin! 🙂

  4. Ihana Krista! Oon niin onnellinensun puolesta! Nyt nauti ja valmistaudu rauhassa. Tää on sun viikko <3 oot kyllä ihan mieletön ja annat motivaatiota. Tsempit <3

  5. Näkeekö kisoja jostain nettisivulta? Valitettavasti en pääse katsomaan, mutta ois kiva katsoa kotoota käsin! Tsemppiä todella paljon!

    • Valitettavasti kevään kisoja ei varmaan näy edes netissä :(kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta