Treeni, joka aiheutti itkun

Makaan lattialla kaikkeni antaneena! Olen antanut viimeisinä 12 viikon aikana fyysisesti, mutta ennen kaikkea henkisesti itsestäni kaiken! Olen hokenut rankkoina hetkinä itselleni ”voittajat tekevät sen mihin kilpailijat eivät pysty”. Nyt olen se voittaja oli sijoitus mikä tahansa!

image

Tänään treenasimme Jonin kanssa viimeisen kovan treenini ja tein hiitin siihen päälle. Olipas ”dramaattinen” loppu treenille, kun pyllähdin viimeisen hypyn jälkeen lattialle ja aloin itkemään.. Itkin onnesta, ylpeydestä, mutta samalla haikeudesta. Olin onnellinen, kun pystyimme tehdä Jonin kanssa tämä loppuun asti yhdessä vaikka olemmekin erikseen <3 Ylpeydestä miten ihmeessä olen kaiken tämän elämän myllerryksessä jaksanut ja ollut henkisesti todella vahva jatkaakseni kohti unelmaani! Haikeus, koska tämä projekti on lopuillaan ja nyt on viikko aikaa nauttia työn tuloksista ja keskittää fokus tasan viikon päästä käytäviin kisoihin! Karla sanoi eilen todella viisaasti ennen kuin kävimme nukkumaan ”Krista nyt nautit, koska et haluu jälkeenpäin katua ettet muistanut nauttia näistä päivistä” <3 Kiitos rakkailleni, kun olette olleet joka hetkessä mukana!

Monia varmasti kiinnostaa, miten se viimeinen kuntochek meni 🙂 No h*lvetin hyvin! Kunto on tietenkin tyhjä, koska olen ketoosilla, mutta samalla kunto on kuulemma HYVÄ. Minulle on tärkeintä, että olen aina parempi kisa kisalta ja näin kuulemma tulee käymään. Tietenkin viimeistelyissä on aina omat ”riskinsä” miten kroppa reakoi ja omalla kohdallani on haastavinta saada kroppa nesteettömäksi. Nyt on kuitenkin loihdittu sellainen resepti tuleville päiville, että eiköhän tämä neiti ole nesteetön ensi sunnuntaina! <3 Pidetään kaikki siis sormet ja varpaat ristissä! Pientä jännitystä alkaa olemaan jo ilmassa, mutta se on tarkoituskin!

Kirjoittelen ensi viikon fiiliksistä ja miten se kunto alkaa kiristymään 😉

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Treeni, joka aiheutti itkun”

  1. Tuli kylmät väreet tätä tekstiä lukiessa. Osaat kirjottaa jotenkin niin, että tunteet menee ihon alle, vaikka en osaa edes kuvitella, minkälaisia tunteita tollasen urakan aikana käydään läpi. On upeeta seurata, miten joku omistautuu omalle lajilleen noin täysillä ja haluaa aina saada itestään irti enemmän ja enemmän, ja pystyy samalla nauttimaan siitä, mitä tekee. Huikeeta, muuta en osaa sanoa 😊

  2. Voiii Krista! :’) Ihana postaus! Mua harmittaa kun oon koulussa viikonlopun, enkä pääse katsoo kisoja. Olis ollut kiva nähdä sut lavalla! Oot kyllä super kova mimmi, ja toi kunto on ihan jäätävä!! 🙂 Susta saa aina niin paljon motivaatiota! Nyt vaan toisaan yrität nauttia tästä viikosta, annat valmennuksen miettiä sun puolesta 😉 <3 Mua jännittää sun puolesta, oon hengessä mukana!! onneksi Facen välityksellä pystyy seurata tuloksia! 🙂 Voitto kotiiiin!

    • Voi Tua aloin itkemään kun luin tän kommentin! <3 Olet varmasti hengessä mukana ja en voi uskoo et motivoin SUO mimmi on kuitenkin voittanu jo kerran nää kisat 😉 Lupaan nauttia ja ratsastaa aallonharjalla! Parhaani teen ja toivotaan, että tähdet olis kohdillaan! <3

  3. Sillä ei ole mitään väliä mitä muut sanovat, kunhan olet itse tyytyväinen se on pääasia. Eikä vertailla muita kisaajia lavalla/backstagella, vain sillä on väliä miltä omissa silmissäsi näytät. tuo treenin jälkeinen itku on kyllä outo ilmiö ja saanut senkin kokea monta kertaa. ja jokaisella kerralla ilon takia=)ihanaa luettavaa! millä salilla muuten käyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta