Kohti viimeistelyviikkoa

Viimeinen Tampereen reissu ennen kisoja on alkanut. Istun tällä kertaa OnniBussissa, vaihtelu virkistää! Rehellisesti kyllä tykkään enemmän matkustaa junalla, mutta jos saan Helsinki-Tampere matkan seutulipun hinnalla niin pakkohan se on testata. Tämä bussi on aivan täynnä ja arvaatteko kuinka paljon hävetti, kun avasin eväsrasian. ”Kevyt” parsakaalin ja kananmunan sekoitus täytti koko bussin yläkerran 😀

image

Nukuin todella huonosti viime yön, mutta en anna sen vaikuttaa tämän päivän treeneihini! Se olisi vika olkapää-ojentaja reeni. Onneksi Wolffi on yksi motivoivimmista saleista niin saan varmasti puristettua kunnolla loppuun asti! Puolelta päivin painelen FitFarmin toimistolle, jossa nään Harrin ja Jarin <3 En malttaisi millään odottaa mitä he ovat suunnitelleet minulle ensi viikoksi!

Eilen oli viimeinen työpäiväni ja tajusin sen vasta kun lähdin töistä auringon paisteessa. Itku pääsi eilisen päivän aikana todella monesti. Suurin syy itkuuni oli se, että tajusin olevani nyt siinä pisteessä mihin en uskonut yksin pystyväni.. Mutta pystyin! Olen sukeltanut syviin vesiin, mutta loppujen lopuksi olen ratsastanut aallonharjalla ja nauttinut kyydistä. Haluan nauttia tästä viimeisestä viikosta koko sydämmelläni, koska olen sen ansainnut. Toivon myös, että ensi viikko on seesteinen ja ehkä jopa tylsä!

Toivottavasti teistä mahdollisimman moni olisi tulossa Kulttuuritalolle kannustamaan!

ps. Ensi viikon teen reeni- ja ruokaohjelmia normaalisti, joten rohkeasti vaan remontoimaan elämäntapoja mun kanssa <3 [email protected]

Snäppi (kseuna) on ensi viikon myös täynnä kisajuttuja 😉

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Kohti viimeistelyviikkoa”

 1. Heippa Krista!
  Olen lukenut sun blogia ihan alusta lähtien, mutta en ole ennen kommentoinut. Nyt kuitenkin halusin sanoa, että oot mun mielestä ihan huikee mimmi ja oot tehny todella kovan työn päästäksesi tähän kuntoon. Sun elämänasennetta voi vaan ihailla ja varmasti motivoit monia. Pidän sulle peukkuja kisoihin ja toivottavasti tulee paljon kuvia kisapäivältä! 🙂 (muakin jo ihan jännittää) Kivaa kevättä!

  • Moikka Anna!

   VOI MITEN IHANA KOMMENTTI EN KESTÄ!! <3 kiitos ihan hirveästi!! Ihanaa kevättä sinullekkin 🙂

 2. Jee, pakko siis olla snäpin ääressä melko tiiviisti. Itseä kun kiinnostaa noi kisajutut, sillä ekat kisat syksyllä 🙂 hyvin se menee, henkiset kannustukset täältä suunnasta! 🙂

  • hiihi yritän mahdollisimman paljon avata ensi viikkoa sinne snäppii 😉 Tsemppiä ja kiitos!

 3. Onnea ja menestystä sinulle kisoihin 🙂 Olen seurannut blogiasi kauan ja kirjoituksia on mukava lueskella. Olen myös saanut omiin treeneihini vinkkejä sinulta.
  Tiedätkö näytetäänkö kilpailua miltään kanavalta esim. maksukanavilta( Funseat, Elisa Viihde tms.) Valitettavasti emme pääse paikan päälle seuraamaan työkiireiden vuoksi.
  Aurinkoista kevään jatkoa!

  • Voi kiitos Taru! <3 Ei valitettavasti kisoja näytetä telkkarissa 🙁 Ihanaa kevättä ja lupaan kertoa täällä blogissa sitten kaiken!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta