10 DAYS OUT

Yksi aamu herätys vielä ja sitten olen ansaitulla lomalla! Tämä viikko on kyllä ollut fyysisesti rankin, mutta niin sen on pitänytkin! Nyt tiedän, että olen antanut kirjaimellisesti kaikkeni tälle kisakaudelle, olen antanut kaiken kun enempää ei ole ollut Cheekkiä lainatakseni 🙂

image

Maanantaina minulla alkoi jo kevyt viimeistely, kun suolan määrä tiputettiin aika radikaalisti alaspäin. Olen nimittäin syönnyt suolaa yli 20g päivässä ja nyt sitä ei ole todellakaan noin paljoa enää! 😀 Rakastan suolaista ruokaa ja laittanut sitä reippaalla kädellä jokaiseen ruokaani! Suola on myös pitänyt todella hyvin nälkän tunnetta poissa, koska se sitoo nesteitä. Tämä viikko onkin ensimmäinen ja myös viimeinen pienessä nälässä. Huomaan myös, että tuo suolan väheneminen on vaikuttanut vireystilaani. Olen nimittäin joka päivä ollut klo 12 päikkäreiden todellisessa tarpeessa 😀 Jokaisena aamuna olen kuitenkin herännyt leveä hymy kasvoilla, koska kunto alkaa rapistumaan! Vatsasuonet moikkailevat kivasti aamuisin <3 Epäilempä, että nyt on rasvattomin kunto mitä olen koskaan saavuttanut ja olen itsestäni todella ylpeä!

Onneks on Umppu!
Onneks on Umppu!

Tänään pidän viikon viimeisen lepopäivän salitreenistä. Viikonloppuisin saan nimittäin kunnon lepäämisen ansiosta parhaiten revittyä itsestäni treeneissä kaikki irti! Ihan levoksi tämä päivä ei kuitenkaan mene, koska minulla on 20min hyppyhiit! Joni lupasi myös samalla katsoa poseni! Rakastan esiintymistä ja se on minulle todella luonnollista. Enjännittänyt tv-kameroiden edessä, en jännitä kisalavalla, en karaokebaarissa. Mutta kun Joni katsoo posejani se jännittää!! 😀 Eli tänään on todelliset kenraaliharjoitukset tiedossa 🙂

 

kristaseuna

14 vastausta artikkeliin “10 DAYS OUT”

  • Käytän merisuolaa ja pöytäsuolaa kumpaakin 🙂 Kroppa tarvitsee jodia.

  • Hah joo itsekkin vähän säikähdin kuinka pieni sitä tuli oltua, oma silmä sokaistuu 🙂 kiitos!

 1. Voi voi kun turhaa taas näännytät itsesi. Ei sulla ole saumoja, ikävä kyllä.

  • 😀 hahahha kiitos päivän nauruista! Mulle on ihan sama mikä se tulos on koska olen niin ylpeä itsestäni <3

 2. Ompa typerä tuo realisti, ihan vihaks pistää tuommonen kommentti! Tuo on jusr sellanen jolla ei oo hajuakaa millasen duunin oot tehny ton kunnon eteen! Sulla on iha täydet voittomahikset!!! 👍🏻

  • Voi ihana sinä kiitos <3!! Parhaani teen ja katsotaan mihin se riittää! 🙂

 3. Tsemppiä täältäkin<3 Sulla on todella huikea kroppa ja jännä toi realistin kommentti, kun finaalissa Krista kuitenkin monesti ollaan nähty. Mikä on kenellekkin turhaa on ihan henkilökohtainen asia. Oot Krista pärjännyt upeasti ja pokaali kädessä varmasti astelet lavalta, toivottavasti se kirkkain sellainen kädessä 🙂 Itse sun ruokavalio-ohjeilla ja treeniohjeilla tässä kuukauden päivät menneenä, tuntuu sun kisat jotenkin vielä kiinnostavammalta kuin aiemmin, vaikka oon kisoja ennenkin seurannut. Mutta siis loistavasti toimii sun ohjeet ja todellakin kannatti ottaa suhun yhteyttä, koska oma kunto on edistynyt silmissä! 🙂 Mutta nyt nauti ansaitusta lomasta ja loppuaika onkin nautiskelua ennen h-hetkeä! Kova työ varmasti palkitaan! Jatka samaan rataan ja positiivinen energia yllä, koska se välittyy selkeästi ruudun toisellekin puolelle. Superwoman 😉

  • Kiitos Katariina IHANASTA kommentista!! <3 lämmitti kovasti mieltä ja päivä parani kummasti! Ihana kuulla, että homma rokkaa myös siellä!! Jatka samaan malliin niin kesäkunto tulee olemaan huima 😉 *hali

 4. Tuosta suolankäytöstä haluasin kysyä (jos vaan jaksat vastata)Siitä kun pelotellaan ja varoitellaan kaikkialla myös fitnesslehdissä. Itse en käytä suolattuja tuotteita ja ruoat teen kaikki itse (lukuunottamatta riisikakkuja joskus)ja liikuntaa tulee(kuntosali/jumppa/kävely)päivittäin mutta en hikoile oikein. Paljonko suolaa olisi hyvä määrä? Kotona on pansuola jodioitu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta