Kuka motivoi ja ketä?

Eilen oli ihan järkyttävän hyvä pakara-vatsa reeni! Olen nyt viime kuukausina hehkuttanut kuinka kovia treenejä olen saannut yksin painettua. Toisin sanoen olen onnistunut purkamaan kaiken raivon salille ja treenien jälkeen onkin ollut aina paljon kevyempi olo 🙂 Olemme treenanneet #motivaatiomiehen kanssa satunnaisesti myös yhdessä kuten eilen. Voi luoja miten ne viimeset toistot tuntuu mukavasti tarakassa, kun on toinen avustamassa feilureen saakka. En kyllä turhaan Jonia nimennyt motivaatiomieheksi reilu 1,5v sitten 😀 Sovimmekin, että tämän viikon viimeiset kovat treenit treenataan yhdessä, koska nyt otetaan kaikki tai ei mitään tästä tytöstä irti! Ensi viikon voin hyvillä mielin olla sitten kokovartalokipsissä!

image

Kun jotain hyvää niin jotain huonoakin vai mitä? Eilen Sofi joutui taas veitsen alle kiireelliseen leikkaukseen, kun neidillä oli vuorostaan kohtu tulehtunut ja se piti poistaa. Tämä neiti on 14v ja sitkein sissi mitä olen tavannut!! Niin taas itkussa vietiin Sofi leikkaukseen äitini kanssa ja 4h päästä kävinne hakemassa kotiin. Sofi oli todella reippaalla päällä ja itse touhotti innoissaan kohti autoa <3 Meidän neiti on todellinen #motivaatiomimmi, kaikesta selviää kun asenne on kohdillaan ja ikä on vain numero! Itsekkin haluan lähemmäs 100v olla yhtä reipas.

Ennen leikkaukseen menoa <3
Ennen leikkaukseen menoa <3

Tänään on jännä päivä, koska telkkarista tulee Jutta ja 10 suurta unelmaa missä itsekin olen mukana! Jotkut ovat ehkä jo bonganneet telkkari mainoksista, kun blondi tyttö hihhuloi syksyn kisoissa lavalla 😀 Tämä jakso jännittää, koska en muista mitään mitä olen kameroiden edessä puhunut. Taisi olla aika kova kisa jännitys päällä tuolloin kisa-aamuna 😉 Kääntäkää kanavat Liville klo 20.00!

 

kristaseuna

12 vastausta artikkeliin “Kuka motivoi ja ketä?”

 1. Ihana koira, en tiennytkään että sulla on sellainen! eikä ole todellakaan 14v näköinen. onko ollut pennusta asti?

 2. Ootko dietillä ketoosissa kuinka paljon? Montako aeroobista ja sali teet dietillä?😊

  • Nyt tämä taitaa olla 5 viikko ketoosissa, MUTTA minulla on ollut joka sunnuntai tankkaus, joten ketoosi on rikkoutunut tuolloin. Minulla on treenin päätteeksi hiittejä, mutta ei tasasyke aerobisia yhtään. 🙂

 3. Ihana kuulla että teidän koiruli voi hyvin! <3 tsemppiä loppurutistukseen, näytät upealta!

 4. Pakko oli tulla kommentoimaan, vaikutit niin älyttömän symppikseltä eilisessä Jutta- ohjelmassa:)) Sun kunto on upea ja erityisesti asenne!! Vitsi mikä rautainen mimmi! Oon seurannut sun blogia ja ei voi muuta kun ihailla. Voin kertoa että itse rankan eron jälkeen oisin vaipunut horrokseen ja masennukseen varmasti pitkäksi aikaa, vaikka se ei todellakaan olisi parasta itselle. Tsemppiä vikoille viikoille, oon siellä katsomossa ihailemassa ja kattomassa kisoja.:)

  • Kiitos Sara ihanasta kommentista! <3 muista huutaa kovaa 😉

 5. awww pakko tulla sanomaan että vaikutit niin ihanalta ihmiseltä jutan ohjelmassa <3 kaikkea hyvää sun elämään!

  • Voi ihana kiitos Anna! Kaikkea hyvää myös sinulle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta