Sisäinen hehku

Nyt alkaa tapahtumaan, se on nimittäin YKSI kova työviikko ennen, kuin Kulttuuritalo tärähtää! Ihan mielettömiä kilpailijoita astuu sadoittain lavalle kahden viikon päästä, enkä malta odottaa! Tai maltan,  koska tässä on vielä viikko aikaa kiristää ruuvia! Tänään taas tankataan, joten oli hyvä olla pessimisti nimittäin hypin täällä riemusta, kun puuro virtaa suonissani! Tankkaukset ovat vienneet kuntoa aina eteenpäin, joten miksi huonoa muuttamaan, vaikka olemmekin näin lähellä kisoja.

image

Eilen olimme Jonin kanssa salilla yhdessä treenaamassa ja voin kertoa, että olen tällähetkellä kokovartalo kipsissä 😀 Sain vietyä sarjat feilureen saakka ja puoli tuntia treenin jälkeen makasin Töölö Gymin vessan sohvalla aika huonovointisena! Onneksi sain kerättyä itseni nimittäin tytöt ja leffailta odotti! Kävimme katsomassa Onnenonkijat ja rehellisesti sanottuna meinasin nukahtaa.. Traileri näytti todella hauskalta, mutta meitä ei naurattanut kuin yksi leffassa ollut kakkavitsi. Leffan jälkeen kaikki oli niin nälissään, että itse sain ainakin niellä kiukkua 😀 Parsat ja kananmunat naamaan niin johan hymyilytti taas! Uusi tukkakin sai virneen kasvoilleni, Karla värjäsi ja laittoi minulle kisapidennykset eilen päähän! Nämä ovat ihanat!

image

Tässä postauksessa ei tainnut taas olla päätä eikä oikein häntääkään. Halusin kuitenkin tulla teille kertomaan, että ”menee niin hyvin, että hävettää” 😛 Kohta lähden salille repimään ja ottamaan kaiken hyödyn irti tästä ”hiilarihumalassa”. Sateesta huolimatta mieli on todella aurinkoinen! <3 Ensi viikolla olen vielä töissä ja sitten pääsen keskittymään 17.4 Kulttuuritalon täräyttämiseen 😀

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Sisäinen hehku”

  1. Ihana lukea että tekemisen meininki on säilynyt ja odotat kisoja innolla. Meneekö viimeinen viikko ”ilman treeniä”? Olis kiva lukea noista valmisteluista lisää.

    • Kiva kuulla!! Ehdottomasti voin kirjoittaa viimeistelyistä enemmän <3 viimeisellä viikolla on vain "satujumppia" 🙂

  2. Paljon tsemppiä loppurutistukseen!!!
    Mikäs sun kisapaino muuten on ja missä pituus sarjassa kisaat?

    • Kiitos <3 kisaan -168cm ja paino tulee olemaan varmaan 47kg 🙂

    • Olen 164 cm eli lyhyimmästä päästä lineupissa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta