Kuka on kiitollinen ja kenelle?

Missä kiitos seisoo? No tässä teidän ruudun toisella puolella tai jos totta puhutaan niin makaan sohvalla tätä kirjottaessani! Haluan omistaa tämän kirjoituksen niille ihmisille, jotka ovat seisseet rinnallani, puhuneet järkeä päähäni, treenannut kanssani, itkeneet ja nauraneet! Mutta ehdottomasti haluan myös kiittää teitä rakkaat lukijat! Olen kuluneella viikolla saannut aivan mielettömän monta ihanaa ja koskettavaa viestiä sosiaalisessa mediassa. Harmikseni pystyn vain tällä kirjoituksella kiittämään, mutta halataan jos törmätään!

image

Haluan nostaa esille tämän yhden viestin minkä eilen sain. Tämä sai karvani nousemaan pystyyn, koska olen todella otettu ja kiitollinen jos pystyn edes yhtä ihmistä motivoimaan <3

image

Olen todella kiitollinen teille kaikille, jotka olette tsempanneet ja kannustaneet ISO kiitos!

Ystävät. Karla sinun kanssasi taapersimme yhdessä viime syksyn kisoihin, olimme joka päivä toistemme tukena! Tämä kisakausi ei eroa syksyisestä mitenkään muuten, kuin minä astun lavalle ja sinä istut ylpeänä katsomossa eturivissä <3

Viikonloppu on alkamaisillaan ja itselläni on todella hyvä mieli johtunee monen asian yhteissummasta! Eli vaikka vuoristorata jatkaa raiteillaan välillä ylös ja sitten jyrkästi alas, olen sen verran vahva #supersankari, että kyydistä en ole putoamassa!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta