Kisapäivä lähenee!

Hrrrr! Kauheimpia herätyksiä varmaan mitä tiedän on herätä kylmyyteen! Tänään se tapahtui ensimmäistä kertaa tällä kisakaudella, kun heräsin klo: 5.00 siihen kun luihin ja ytimiin sattui, koska olin niin jäässä. Nukun kahdella peitolla ja vaatteet päällä, mutta eipä nekään auttaneet tähän pakastimeen 😀 Nyt tiedän edes vähän mitä vanhat ihmiset tarkoittavat, kun luihin sattuu! Olemme siis tulleet kisakaudella siihen vaiheeseen, että rasvaprosentti alkaa olemaan kohdillaan!

image

En pysty vieläkään ymmärtämään miten saan edelleen vedettyä tosi kovia ja intensiivisiä treenejä! Eilen hikoilin kuin pieni possu tehdessäni pakaroita ja vatsoja! Jokaisen treenin jälkeen kyllä tulee uskomattoman hyvä fiilis! Jäinkin pitkästä aikaa Töölö Gymin aulaan vielä tunniksi istuskelemaan ja höpöttelemään salitutuille 🙂

Hain myös eilen kisabikinini Sahara Beauty and designista! Ai että on nyt viimesen päälle <3 Sahara vastaa myös tänä vuonna kisavärjäyksestäni! Helpottavaa päästä ammattilaisien käsiin, vaikka Jonikin levitti kisavärin pienestä stressistä huolimatta todella hyvin <3 Umpun kanssa myös sovimme eilen kisapäivän aikatauluista, ihanaa päästä parhaimman käsittelyyn ja saada itsensä taas prinsessaksi!

image

Tänään on jo torstai ja sehän on toivoa täynnä! Itselleni tämä tarkoittaa töitä, kovaa treeniä ja illan vielä ohjelmien tekoa! Arjen luksusta <3 Viikonloppuna menemme tyttöjen kanssa leffaan katsomaan Onnenonkija elokuvaa, onko kommentteja teillä elokuvasta? Sunnuntaina pääsen taas huippu kuvaajan kameran eteen, kun Tomi Rehell laittaa kameran laulamaan!

kristaseuna

10 vastausta artikkeliin “Kisapäivä lähenee!”

 1. Oon seuraillu sun blogia täällä fitfashionilla alusta asti, snapchatissako tottakai seuraan sua. Pakko on tulla nyt tässä vaiheessa sanomaan, että oot ihan älyttömän vahva nainen ja ihan huikee kaikinpuolin. Oot selvinny kisakauden aikana tosi rankoistaki jutuista, mutta silti jaksat olla noin positiivinen. Huikeesti tsemppiä loppurutistukseen ja kisoihin, tuut olemaan ihan mahtavan näkönen lavalla. <3

  • Voi Riikka sait mut kyllä onnenkyyneliin tällä kommentilla, lämmitti sydäntä todella paljon, kiitos <3 <3

 2. Olet kyllä tehnyt todella ahkerasti töitä ja sydän mukana. Kisakunto on kyllä aika tiukka, ootko rasva%seurannut? Mikä se naiskisaajilla yleensä on? Entä offilla? Saakao kysyä mikä kisapaino sulla on? Vielä; Usko itseesi ja näe itsesi voittajana.

  • Kiitos Ninna!! Yli kuukausi sitten mitattiin valkun kanssa pideillä niin oli 9% rasvat, uskoisin kun ensiviikolla taas mitataan, että lähempänä 7% 🙂 Tai ainakin näin toivon, koska se oli tavoite! Offilla olen ollut siinä 12% pintaan. Riippuu kilpailijoista paljon tuo rasvaprosentti, yleensä lähellä 10% kuulemma. Kisapaino on suurinpiirtein 48 kg. Uskon ja näen, muuten en olisi tätä matkaa yksin jaksanut tarpoa 🙂 <3

 3. Huikeessa kunnossa olet! Tsempit loppurutistukselle <3
  Suosittelen kyllä Onnenonkija elokuvaa, oli paljon hausempi ja parempi mitä osasin edes kuvitella 😀

  • Kiitos Jenna<3 kiva mennä katsomaan jos se on oikesti hauska!! 🙂

 4. Hyvältä näyttää😊 Voisitko tehä postauksen missä kertoisir paljon kisaamiseen yms menee rahaa? 🙂

  • biksuista vaihdettiin vaan korut ja pestiin, joten puoliksi uudet! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta