Supersankari

Tänään aamulla herätessäni koin valtavaa tunnemyrskyä! Oli suurta rakkautta, haikeutta, iloa ja itkukin pääsi :’)  Tajutessani, että viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet aikamoista tunteiden vuoristorataa ja olen ollut välillä aivan eksyksissä. Tuntunut ettei ole ollut mitään kompassia, joka näyttäisi reittiä pimeydestä kohti valoa. Kuulostaa todella deepiltä, mutta valitettavasti välillä päiväni ovat olleet aika synkkiä.

Näistä synkistä päivistä olen nyt jälkeenpäin todella kiitollinen! Ensimmäistä kertaa elämässäni olen antanut kaikkien tunteiden tulla ja olen halunnut tuntea ne. En ole juossut karkuun niinkuin nuorempana, en ole hukuttanut itseäni alkoholiin niinkuin nuorempana, enkä hakenut lohtua, olen itsenäisesti halunnut kokea ne kaikki tunteet ja kasvaa niistä vahvempana kuin koskaan! Tänään aamulla tajusin, että olen onnistunut, olen löytämässä sisäistä rauhaa ja vaikka kakkaa tulee tasaisen tappavaan vauhtiin tiedän jatkossa selviäväni niistä kunnialla.

image

Tajusin samalla, että perkule olen vahva mimmi ainakin omasta mielestäni kun olen suorittanut kaiken tämän keskellä kisakauteni kunnialla. Olen painanut jokaisen treenini raivolla ja jokaisen aterian saannut syötyä vaikka yhdessä vaiheessa oli vaikea syödä mitään. Siis saanko olla ylpeä itsestäni? No vaikka en saisi ja kuulostaa ylimieliseltä niin olen super ylpeä! Tunnen itseni jopa supersankariksi 🙂

Haluan tämän myötä toivottaa teille kaikille myös niille, jotka yritätte minua lannistaa aivan loistavaa viikon alkua ja kauniita kevätpäiviä <3

xoxo Supersankari

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “Supersankari”

  1. Oot uskomattoman vahva nainen, Supergirl isolla S:llä!! Toimit minulle ja varmasti monelle muullekin innostavana esimerkkinä <3

    • Voi ei miten ihana kommentti juuri tämän takia rakastan kirjoittaa avoimesti kaikesta, jos se voi edes yhtä ihmistä tsempata! <33

  2. Ihana postaus! Oot tosi vahva ja toivon, että pystyn ottaa susta mallia sitku itelläki on paha tilanne!

    • Ihan Venla kiitos ja varmasti olet yhtä vahva! <3

  3. kyllä kuule täälläkin on yksi joka tekisi mitä vaan jotta tietäis et sais tommosen!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta