3 WEEKS OUT

3 weeks out, mikä fiilis? Pääsiäinen meni lepäilessä ja treenatessa lukuunottamatta eilistä, kun lähdimme Karlan kanssa Palmusunnuntai-tansseihin. Minulla alkoi kirjaimellisesti seinät kaatumaan täällä kotona päälle. Aika nopeasti päätös syntyi, että käymme pepsi maxeilla, vaikka minulla jäi koko maxi juomatta, koska kurkkuvesi oli niin hyvää 😀 Hyvin levänneenä ja tankkauksen ansiosta jaksoin aamuun asti. Moni voi tästäkin asiasta olla ihmeissään, miten näin lähellä kisoja voit lähteä baareihin notkumaan, mutta jos itse koen jaksavani ja sen tuovan minulle hyvää fiilistä, kun pääsen ihmisten ilmoille niin eikö se ole vaan positiivinen asia 🙂

image

Tosiaan eilen oli tankkauspäivä ja kunto on valmennuksen mukaan edennyt oikein hyvin! Tänään jatketaan taas ketoosia ja epäilenpä, että enään saan tankkauksia ennen viimeistelyviikkoa. Nyt on tasan kymmenen kovaa treeniä jäljellä ja näihin treeneihin annan kaikkeni! Viimeiset puristukset enään jäljellä! Eilen lähtiessäni salilta tajusin, että hetkinen minä olen selvinnyt ja olen kohta maalissa! Kaiken kurjuuden ja surun keskeltä olen jaksanut ponnistella ja saannut tehtyä elämäni kovimpia treenejä! Vaikka luotto omaan tekemiseen on ollut välillä todella hukassa, ei ole kertaakaan käynnyt mielessä luovuttaa. Tämän eilen tajutessani sai se minut onnenkyyneliin, vaikka kuulostaa naurettavalta tunsin itseni voittamattomaksi!

Toivottavasti kaikilla oli oikein ihana pääsiäinen ja söitte paljon munia, nimittäin nyt on viimeiset hetket aloittaa kesäkunnon metsästys! Kivasti tuli ruokavalio tilauksia ja ne on nyt kaikille lähetetty <3 Muistakaa, että elämäntapamuutokset teette vain itseänne varten!

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “3 WEEKS OUT”

    • Kiitoksia! 😀 onneksi se ei ole minun vaan tuomareiden käsissä pärjäänkö vai en, annan kaikkeni ja se riittää mihin riittää 🙂

  1. Näytät Krista tosi hyvältä <3 ja sulla on tosi mahtava kroppa!! Tsemppiä viimeisiin viikkoihin ja treeneihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta