Vati jumissa!

Olen ollut omasta ja ystävieni mielestä aikamoinen ”viilipytty” viimeiset viisi viikkoa, johtunee varmasti eron ja kisadietin yhteissummasta. Olen myös rehellisesti sanonut minua lähestyneille miehille, että nyt ei ole halua eikä aikaa, koska keskityn narsistimaisesti vain itseeni, kisarupeamaan ja läheisiini!

image

Meillä on tyttöjen kanssa todella hauska läppä, joka liittyy Mäkin biisiin #pakastin. Tämä biisi kertoo itsestäni tällä hetkellä ja minua tituleerataan näinä päivinä jääkaappipakastimeksi, koska aika kylmää kyytiä on nämä rohkeat ritarit saanneet 😀 Olen useampaan otteeseen kirjoittanut, etten teen yhtäkään asiaa nyt mikä voisi tuottaa edes vähän ahdistuksen tunnetta. Pelkkä treffit-sana saa sydämmeni hakkaamaan ja tuskahiki valuu ohimoilla.. Minulla ei vaan yksinkertaisesti ole mitään annettavaa tällä hetkellä yhdellekkään miespuoliselle ihmiselle. Minun pitää itse olle ensin ehjä ennenkuin haluan edes tutustua kehenkään!

Tänään tämä ”viilipytty” kaatui ja kippo meni nurin!! Voi että sitä raivon määrää, kun heti aamusta kuulin mitä ihmiset huutelevat kylillä minusta! Naapurit olivat varmasti todella mielissään tästä minun raivokohtauksesta.. Omalla tavalla se puhdisti mieltäni, koska en ole huutanut yli kuukauteen 😀 Toivon nyt itselleni kisarauhaa ja toivon, että kaikki elämme omia elämiämme! Itse vihaan puuttua muiden asioihin ja toivon myös samaa itseäni kohtaan..

Peace and love!

kristaseuna

14 vastausta artikkeliin “Vati jumissa!”

 1. Ne on ne kateelliset jotka huutelee ja puhelee kylillä. Ne kannattaa jättää omaan arvoonsa. Jaksuja <3

 2. En ole Helsingistä, mutta on tullut selväksi, että pienet on piirit sielläkin.. Pystyn kuvittelemaan sut huutamassa pää punaisena, mutta se tekee toisinaan ihan hyvää, kuten sanoit! 😀 Nyt vaan tsemppi päälle, en malta odottaa sun tän vuoden lavapakettia! Dieetti kuulostaa menevän (vastoinkäymisistä huolimatta) hyvin, älä anna kus*päiden pilata sun hyvää flowta. 🙂 Oot upea, tiedä se.

 3. Jos et halua miehiltä huomiota niin miksi postaat koko ajan someen tissivakokuvia ja belfieitä?! Tottakai miehet ottaa yhteyttä, kun olettaa että heruu helpostikin.

  • Ootko tosissas, Anne?! Ootko sitä mieltä, että jos hyväkroppainen ja kaunis nainen ei kulje jätesäkki päällä, niin miehet saa ehdotella mitä vaan? Jos sinkkunainen esiintyy itsevarmana ja ylpeänä vartalostaan, niin sillonko on ikäänkuin miehille vapaata riistaa?!

  • Ei tietenkään tarvii jätesäkki päällä kulkea. En vaan ymmärrä miksi laitetaan pornahtavia kuvia itsestä someen ja sitten valitetaan, kun miehiltä tulee iskuyrityksiä. Tottakai tulee, miehet on niin yksinkertaisia 😀 Ei tarvii itekään kuin pelkkä naamakuva päivittää someen ja tulee pari ehdotusta niin tollasilla kuvilla tulee varmasti moninkertainen määrä. Eikös niitä kuvia laiteta sinne someen nimenomaan sitä varten, että saa tykkäyksiä, kehuja jne.

 4. Näille rohkeille treffien nälkäisille miehille pitäisi antaa kunniamitalit ja korotettu sosiaaliturva koska eivät ole peräkammarinpoikia.

  Mielenkiintoista nähdä kenet Krista valitsee seuraavaksi!

  • :D:D En ole valitsemassa ketään ,enkä usko kenenkään pystyvän vaan valitsemaan puolisoaan 😉

 5. En ymmärrä näitä kirjoitusten pointteja?
  A) Miehet iskee
  B) Vasta eronneena ei kiinnosta treffit

  Uskon, että myöhemmin pidät näitä kirjoituksia typerinä ja epäkunnioittavina… *myötähäpeä

  • Ketä kohtaan olen kirjoittanut epäkunnioitettavasti? Harmi, että sinulla tuli tuollainen fiilis postauksesta.

 6. luulisi löytyvän hieman ymmärrystä, sinä kun olet aikaisemmin osannut oikein hyvinkin puuttua myös muiden asioihin..

 7. Näin miehen näkökulmasta katsottuna nää kommentit on kyllä aikamoista paskaa. Eroja tulee ja yleensä ne vituttaa, sattuu ja itkettää. Joillakin voi auttaa se, että kirjoittaa asiat auki ja jos se jeesaa, fine. Ei varmaan tartte ihmiselle vittuilla, jos ihmistä valmiiksi vituttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta