RUOKAOHJELMA TARJOUS

Ihanaa pyhäpäivää kaikille! Pääsiäisenä syödään kilotolkulla suklaamunia, mämmiä ja juodaan hirveät kaatokännit! Haluan tarjota teille ihanille lukijoille vähän erilaisen ratkaisun! Nimittäin tämän ja huomisen päivän aikana tilattujen ruokaohjelmien kaupan päällisiksi saatte ilmaisen salitreeniohjelman! Itse aijon viettää koko pääsiäisen rautaa nostellen ja haluan kannustaa myös teitä siihen! Näin kesäkuntoon pääseminen edistyy paremmin kuin munia syödessä 😉 Laittakaa siis viestiä tulemaan [email protected]

image

Luotto kuvaajani Petri Mast tulee parin tunnin päästä kotiini ja kuvaillaan vähän uutta materiaalia, olen niin innoissani! Tämän jälkeen lähdenkin Töölö Gymille hieman hiomaan poseerauksia ja treenaamaan. Huomenna aamusta taas laitetaan kuntokuvia valmentajille ja voisin tänne blogiinkin laittaa yhden niin tekin näette missä mennään, kun kaksi työviikkoa enää jäljellä! Ei ole yhtään saumaa nyt alkaa hölläämään vaan kaasua pitää painaa vielä kovempaa, toivottavasti ei tule sakkoja 😉 Ensi viikolla alkaa jo valmistautuminen nimittäin kävimme Karlan kanssa hakemassa Keunelta minulle uudet kisapidennykset! Hieman tummempaa tukkaa tulossa, jotta lavavaloissa en näytä harmaapäältä 😉

 

kristaseuna

7 vastausta artikkeliin “RUOKAOHJELMA TARJOUS”

 1. Kääääk!! Tää ois ollu niin hyvä tarjous 😃 Hyvää pääsiäistä 😊

 2. Paljos se ruokaohjelma sit kustantaa?
  Ja pliis vastaa tänne äläkä pyydä laittamaan sähköpostia. Se hinta ei varmaan ole mikään salaisuus?

 3. Mitä ruokaohjelma maksaa? ja juuri niin, kiva jos vastaisit vaan tähän=)

  • Ei voi vastaa? 😀
   Joo no taidan viedä rahani muualle sit.

  • Toivon kaikki ruoka-ja treeniohjelma kyselyt sen takia vaan sähköpostiin, koska se on ammattimaisempaa ja siellä pystyn tarkemmin avaamaan ohmelmien sisällön yms 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta