Kireempää ja kovempaa

Tästä pääsiäinen voi alkaa! Viimeinen työpäivä rutistus olisi edessä, jonka jälkeen kalenteri ammottaa tyhjyyttä! Taidan siis keräillä seuraavat neljä päivää voimia, lukea loppukokeisiin, treenata apinan raivolla ja nauttia keväästä<3 Miltäs kuulotaa? Tytöt on pääsiäisen omilla menoilla, joten aika yksinäiseltä tulevat päivät vaikuttavat!

Eilen olimme motivaatiomiehen kanssa salilla ja kyllä saan revittyä itsestäni viimeisetkin mehut aina, kun joku tarkkailee treenejäni! Ehkä siinä on mukana pieni näytön paikkakin 😀 Olen alkanut tykkäämään tästä ketoosista, koska aamu aamulta kunto näyttää paremmalta ja housut roikkuu enemmän päällä! Koko viikon olen myös ollut klo 22 nukkumassa ja nukkunut todella hyvin! Mieli on rauhallinen.

image

Täsä kisakausi on ollut ensimmäinen, jossa en ole kunnosta stressannut päivääkään. Ensimmäinen kisakausi, jossa en ole laskenut viikkoja! Sen takia tämä on varmasti mennyt super nopeasti ja enää on kaksi työviikkoa jäljellä! Herranjestas sentään, nyt haetaan sitä isompaa, kovempaa ja kireempää kuntoa kuin koskaan 😉 Alkaa tulla myös taistelutahtoa vihdoin ja viimein! Eihän sinne lavalle mennä enää kokeilemaan vaan näyttämään paras Krista!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta