VASTAUKSIA OSA 2

Kysymyksiä tuli lisää, joten vastailen vielä niihin tässä postauksessa!

Sunnuntain kenraalit meni todella hyvin, oli ihana nähdä Teamin tyttöjä ja valmentajia! Kenraalit tosiaan on minulle aina paljon jännittävämpiä kuin itse kisat, mutta taas sain koottua itseni todella hyvin ennen omaa I-kävelyäni! Etuposeeraukseni muuttui täysin ja nyt se on nappi ainakin omaan silmääni 😉 Ketoosi jatkuu taas tämän viikon ja sekin käy mainiosti, koska nyt viimeisetkin mehunrippeet on annettava!!

image

Sitten kysymyksiin:

Kuinka paljon kaloreita kuuluu dieettiruokavalioosi, ja millä makrojakaumalla? Entäpä massakaudella? Ja kun siirryt dieetiltä rakennuskaudelle, miten nopeasti kalorimääriä hilataan ylös?

En ole laskenut kalorimääriä tällä hetkellä, koska valmennus hoitaa sen puolen! Tietenkin olemme paljon pakkasen puolella, jotta kunto kiristyy. Nyt kun olen ketoosilla hiilareita ei ole montaa grammaa! Ainostaan ne mitä vihanneksista kertyy. Rasvaa ja proteiinia on runsaasti! Kun siirryn offille, jota en pidä ”massakautena”, koska massaa emme aijo kerryttää nostetaan kaloreita todella maltillisesti 🙂

Ootko aina ollu Firfarmilla valmennuksessa? Kuinka kauan oot ollu kisavalmennuksessa.
Ja mitä kaikkea kuluja kisaamisesta tulee?

Olen ollut nyt 1,5 vuotta FitFarmilla valmennuksessa. Ensimmäiset kaksi kisaani olin muussa valmennuksessa. Kisaaminen on mielestäni kallista hommaa, mutta kaiken sen aevoista. Kisavalmennus, bikinit, korut, tukan ja meikin laitto, kisavärit, kengät nyt ensimmäisenä tulee mieleen, jotka pitää olla kunnossa!
Voiko +10kg liikaa painoa omaava, salilla kyllä vuosia käynyt, osallistua fitfarmin kisavalmennukseen vai pitääkö olla jo jonkinlaisessa kunnossa?

Varmasti voi osallistua, laita reippaasti vaikka meiliä FitFarmin toimistolle!
Ja vielä se että fitfarmillahan aina painotetaan aamuaerobista varsinkin tyhjällä vatsalla. Osaatko sanoa miksi sinulla ei sitä kuulu ohjelmaan? Koska olet niin hyvässä kunnossa jo vai?

Ohjelmat tehdään aina henkilökohtaisesti eikä sen vuoksi ohjelmia voi vertailla, tähän en osaa tarkemmin vastata 🙂

Jos saan udella (vaikka asiahan ei pätkääkään mulle kuulu) niin Lähdettekö Jonin kanssa yhdessä matkalle? 🙂

Tälle kysymykselle naureskeltiin sunnuntaina, kun Joni oli käymässä luonani. Saattaa olla, että lähden ”ummikkona ulkomaille” yksin tai sitten lähdemme yhdessä 😉 Ei olla laitettu vielä mitään lukkoon!

Onko sulla jotain reseptisuosikkeja nyt dieetillä? Minkälaisia ruokia syöt ja mitä ruokavalioon kuuluu?

Olen todella surkea kokki, joten minulla ei valitettavasti ole mitään reseptejä. Syön kanan kanana ja riisikakut riisikakkuina 😉 Nyt syön vaan tonnikalaa, kananmunia, kanaa, vihanneksia ja eri rasvoja.

Montako kertaa viikossa käyt salilla?

Minulla on viisi treeniä viikossa.
Minkälaista sun elämä oli ennen fitnessiä? Minkälainen tarina on takana kun olet fitnessiä lähtenyt harrastaan ja toteuttamaan?

Olen urheillut aina, joten paljon treenien parissa. Nuorempana juhlin myös säännöllisesti, sehän taitaa olla osa jokaisen nuoruutta 😉
Minkälainen ruokavaliosi on offilla? Pidätkö Herkkupäiviä?

Syön 5 ateriaa päivässä. 3-4 ateriassa on hiilareita ja tietenkin rasvoja+proteiineja. Todella samalla kaavalla kuin kisakaudella, mutta isompia annoksia. Pidän myös herkkupäiviä, yleensä ne on sunnuntaisin 😉

Hei kysyisin sellaista, että jos on dieetannut todella vähillä kaloreilla ja siitä sit nostaisi kaloreita ylöspäin niin, että kalorit oisi silti 500kcal miinuksen puolella. Niin miten silloin kroppa reagoi tälläiseen muutokseen? Laihtuuko silti vai mitä tapahtuu?==)

Jos ollaan miinus kaloreilla, varmaan kunto kiristyisi tai ainakin pysyisi samana 🙂

Mua taas kiinnostaa aina kaikkien ihmisten opiskelut 😀 Eli mitä kouluja oot käyny?

Olen merkonomi, mutta olen käynnyt pari amk kurssia liittyen taloushallintaan ja yrittäjyyteen 🙂 Ensi kuussa olen myös virallinen Faf PT !

 

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “VASTAUKSIA OSA 2”

 1. Kiitos vastauksista 🙂 pidän kaikki sormet ja varpaat pystyssä sulle ja tsemppiä nyt loppudieettiin! :))

 2. Näkeekö tuon kävelyn jostain kokonaan minkä jaoit snäppiin? 🙂 Sun kroppa on todella hyvässä kunnossa ja toivon että pärjäät kisoissa!!!

  • Tarkotuksella en haluu paljastaa ihan kaikkia muuveja 😉 kiitos kovasti <3

 3. Miten voit näyttää noin hyvältä! Silloin kun kuvasit itseäsi ”ravihevoseksi”, niin kyinka kauan kesti että sait rasvaa huomattavasti pois?:)

  Oot todella kaunis nyt kun olet alkanut meikkaamaan paremmin ja enemmän;) <3

  • Toivottavasti vastaat kaikkiin sun lukijoiden kysymyksiin, mun mielestä se on yks mitä arvostan bloggaajissa!

   Mua inhottaa täälläkin osa, ketkä eivät enää vastaile lukijoilleen joka on surullista. Työtä sekin on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta