LUKSUSVIIKONLOPPU

Enkö kirjottanutkin pari päivää takaperin, että pessimisti ei pety? Eli ketoosi rikotaan taas huomenna tankkauksen merkeissä. Voi tätä onnen määrää, kun saa puuroa, banaania ja riisiä pitkin päivää! Nyt tätä ketoosia kaksi viikkoa toteuttaneena huomaan, että aamusin olen vireämmilläni! Tänäkin aamuna olen jo pessyt pyykit, tehnyt ruokaohjelmia, laskenut kirjanpitoa  ja hikoillut HIIT-treenin muodossa 🙂 Olen alkanut nauttimaan näistä viikonlopuista aivan erillailla kuin koskaan aikasemmin. Nämä viikonloput ovat olleet luksusta, koska saan blondit ystäväni luokseni juoruamaan! Tämä ilta on taas pyhitetty kasvonaamioille ja sinkkuelämälle <3 Mitäs muutakaan kolme sinkkunaista tekisi lauantai iltana?

image

Huomenna aamusta klo 7.00 minulla lähtee juna kohti Tamperetta ja kenraaliharjoituksia. Pakko myöntää, että jännittää todella paljon! En tiedä mistä se johtuukin, että nämä kenraalit ovat aina jännittäneet minua paljon enemmän kuin itse kisat. Ihana nähdä samalla Tampereen ystäviä ja vaihtaa dieettikuulumisia, vertaistuki on tässä kohtaa itselleni todella tärkeää. En tiedä vielä ensiviikon ruoka/treeniohjelmasta mitään, koska se katsotaan huomisen kunnon perusteella 😉 Jos ketoosi jatkuu olen siihen valmis!

Ulkona on aivan mieletön sää ja aijonkin kohta lähteä keskustaan pikkasen shoppailemaan! Suunnittelimme lempikuvaajani Petri Mastin kanssa, että pääsiäisenä ottaisimme vähän Victoria’s Secretin tyylisiä kuvia. Täytyy siis lähteä alusvaate ostoksille!

Kivasti tullut eiliseen postaukseen kysymyksiä ja vielä on tämä päivä aikaa kysellä! Huomenna teen junassa vastauspostauksen teille 🙂

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “LUKSUSVIIKONLOPPU”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta