Ketoosi on irti

Viikonloppu lähenee ja sen huomaa taas pieninä ajatuskatkoina tai oikeastaan ajattelemattomuutena 😀 Ketoosi alkaa taas viedä voimia tästä neidistä! Olen myös huomannut, että uni ei ole maistunut samalta kuin hiilaria syödessä.. Mutta positiivista on se, että kunto menee päivä päivältä eteenpäin! Huomenna tosiaan laitan kuntokuvaa valmennuksen suuntaan ja sen perusteella saan tietää viikonloppu ruokailuni. Eikö se niin ole, että pessimisti ei pety? 😉

image

Viikonlopusta ja varsinkin sunnuntaista on tulossa jännä, nimittäin meillä on Tampereella FitFarmilaisten kevään kisojen kenraalit!! Taas tietää, että lähellä ollaan. Vaikka se jalka painaisi tonnin niin olen sen ennenkin jaksanut nämä viimeiset viikot! Nämä hetket kun tuntuu, että minulla ei ole mitään järkevää kirjoitettavaa saati sanottavaa ja jalka ei liiku eteen eikä taakse ovat ratkaisevia! Nämä hetket erottelevat ” jyvät akanoista”. Rakas ystäväni sanoi minulle muutama viikko takaperin, kun soudin syvissä vesissä ”Krista, voittajat tekevät sen mitä kilpailijat eivät pysty”. Tämä lause mielessäni olen jokaisen vaikean ja ylitsepääsemättömän hetken elänyt, olen tehnyt treenit verenmaku suussa ja nauttinut niistä!

Tämä kisakusi kaiken kaikkiaan on ollut ehdottomasti helpoin! Kaksi viikkoa ketoosia tankkauksineen, mutta ilman aamulenkkejä on ”pala kakkua”. Enkä malta odottaa näitä viimesiä viikkoja, kun saa painaa viimeisetkin mehut irti tästä neidistä! Kannattaa muuten hankkia liput kultsalle nyt jos ei vielä ole! Huimien kilpailijamäärien takia varmasti liput myydään loppuun ja sitten ei auta itku markkinoilla 😉

 

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Ketoosi on irti”

  1. Moikka! Ajattelin tulla kysymään että mistä tietää päässeensä ketoosiin? Aloitin ketoosin maanantaina ja tässä vaiheessa ilmeisesti kuuluisi olla ketoosissa jos on kaiken tehnyt oikein?
    Tsemppiä loppurutistukseen ja menestystä kisoihin, täältä saat ainakin täydet kannustukset! 🙂

    • 5-6 päivän kuluessa kaikki kropan hiilarivarastot ovat tyhjentyneet ja olet ”päässyt” ketoosiin 🙂 Toivottavsti sinulla on valmentaja joka seuraa ketoosia! Kiitos kotvasti!! <3

  2. ”Tämä kisakusi kaiken kaikkiaan on ollut ehdottomasti helpoin! ” hih anteeks oli pakko 🙈😂

    Oot kyllä huippu ja mahtava motivaattori 😍 Tsemppiä kisakauteen ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta