Fitness-Nunna

Fitness ja body-lajit vaativat kilpailijalta täyttä omistautumista 24h vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa! On sinun treenisi, ruokasi, ruoka-aikasi ja nämä menevät varsinkin kisakaudella kaiken muun edelle. Nyt kun teen tätä ensimmäistä kertaa ”yksin” eli sinkkuna on paljon tullut mietittyä, että minkälainen mies tätä oikeasti kestää?

Lajin parissa on lukemattomia pareja ja en ihmettele tätä asiaa yhtään! Minusta se on ihanaa, koska näillä pareilla on tasantarkkaan samat elämänarvot ja he tietävät mitä se toinen osapuoli käy läpi kisakaudella <3 Nunna elämää nyt kuukauden eläneenä pitäisi varmaan alkaa avata jo niitä sumuisia silmiä, mutta vain jos se sillä hetkellä tuntuu hyvältä. En ole tehnyt viimeisen kuukauden aikana mitään mikä edes vähän voisia aiheuttaa ahdistusta. Ainoastaan asioita, jotka tekevät minut edes hetkellisesti onnelliseksi! Mitä nämä jutut ovat olleet? YSTÄVÄT ja treenit. Jos treenaaminen tekee minut aina onnelliseksi niin en rehellisesti sanottuna pystyisi elämään ihmisen kanssa, jolle treenaaminen ei olisi myös intohimo.

image

Olemme paljon pohtineet lajin parissa olevien ystävieni kanssa, kuinka moni mies tätä hommaa jaksaa katsoa sivusta. Vastaus on yksi sadastatuhannesta, joten todennäköisesti sinkkuelämäni jatkuu niin kauan kunnes jään ”fitness-eläkkeelle” 😀 Tämä passaa minulle mainiosti, nimittäin nyt on opittava olemaan onnellinen itsensä kanssa <3

If you’re searching for the one person that will change your life, take a look in the mirror <3

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Fitness-Nunna”

  1. Suuri osa miehistä haluaisi terveellä tavalla fitnekseen ja siinä kilpailuun suhtautuvan naisystävän. Kroppa pystyy ottamaan vain pari tuntia tehokasta treeniä vastaan vuorokaudessa joten 22 tuntia on jotain muuta 🙂

  2. Pakko kommentoida! Herranjestas tuo sinun tummempi tukka on makee!:) osaatko sanoa mitä sävyä pidennyksesi ovat? Mukavaa kevättä sinulle

    • KIITOS! <3 Kuule itse värjäsin ne kaupan väreillä 😀 ihanaa kevättä sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta