SHITSTORM

Eilistä postausta kirjottaessani pieni pilke ja sarkasmi silmäkulmassa mietinkin, että nouseeko tästä kakkamyrsky.. Nousihan siitä ja valitettavasti kaikkia kommentteja en edes voinnut julkaista, koska olivat niin törkeää tekstiä. Toivon, että teille tuli todella paljon parempi mieli näistä haukkumisista 🙂

Sarkasmilla nyt tarkoitin eilisessä postauksessani tätä lausetta ””Munuaisten kautta haihtuu myös osa, mutta omat munuaiseni taitavat nyt olla niin heikossa hapessa, että sitä kautta ei haihdu mikään”. Olen kilpaurheillut 9- vuotiaasta saakka, joten tiedän tasan tarkkaan milloin pystyn ja milloin en pysty treenaamaan. Joten toivon kunnioitusta tämän asian suhteen, en todellakaan lähtisi leikkimään hengelläni! Uskon myös todella vahvasti, että lääkärini olisi  KIELTÄNYT minulta kaiken treenaamisen koko antibioottikuurin ajaksi jos tämä olisi ollut ”terveysriski”.

image

Kilpaurheilu toki vaatii myös todella paljon ja sen takia se onkin minun juttuni! Kisadieetillä en muutenkaan treenaa volyymityylisesti vaan pitkiä sarjoja ja kulutusta, kulutusta, kulutusta. Eilinen treeni teki fyysisesti, mutta ennen kaikkea henkisesti minulla todella hyvää. Tulehduksen paraneminen tarvitsee myös hyvän mielen hormooneja 😉 Minulla ei tosiaan ole ollut lämpöa tai kuumetta antibioottikuurin aloitettuani!

 

 

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “SHITSTORM”

  1. Hyvä Krista!! 😀 Vieläkö millon videopostauksia teet? Niitä oli kiva katella 🙂

  2. ”Olen kilpaurheillut 9- vuotiaasta saakka, joten tiedän tasan tarkkaan milloin pystyn ja milloin en pysty treenaamaan” ei juma… et voi olla tosissas 😀 Kai ymmärrät että munuaistulehdus kehittyy todella helposti sepsikseksi ja siinä on äkkiä henki pois? Vaikka olisit kilpaurheillut 30 vuotta ei se tarkoita että tunnet kaikki maailman sairaudet ja kuinka pitkäksi aikaa ne tauottavat treenit. Monet joutuvat viikoksi tippaan osastolle munuaistulehduksen vuoksi, olet todella onnekas että pärjäät p.o antibiooteilla., sinuna kunnioittaisin kehoa sen verran että pitäisit ainakin sen viikon verran taukoa treeneistä.

    • Näinpä!!!!
      Mä leikin itse munuaistulehduksella ku kuvittelin olevani kova tyyppi ja ei se menoa haittaa. Tulehdusarvot nousi sitten melkein 300 ja olin 8päivää sairaalassa !!että onnea vaan.

  3. Kyllähän tuo näin lääkärin korvaan kuulostaa omalla terveydellä leikkimisellä…. Itse olisin kyllä suositellut jättämään treenit ainakin antibioottikuurin ajaksi tauolle lukuunottamatta jotain rauhallisia kävelylenkkejä. Aikuinen ihminen tietysti tekee itse omat ratkaisunsa ja toivottavasti kuitenkin paranet ilman mitään jälkiseuraamuksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta