Sukellus jatkukoon

Kuntokuvat lähetetty ja palaute saatu! Eli sukellus jatkukoon huomisen tankkauksen jälkeen ainakin ensiviikon perjantaihin saakka. Eli ketoosi jatkukoon! Huomisesta tankkauksesta varmasti saan paljon energiaa ja aivot ainakin hetkellisesti pääsevät normaali balanssiin. 😀

Ketotila on voimakkaimmillaan yleensä siinä 5-6 päivän, kohdalla ja itselläni on nyt se kuudes meneillään. Sen kyllä huomaa, koska pää käy todella hitaalla tällähetkellä ja on aika laiska olo. Tämä ketoositila yhdistettynä antibiootteihin, jotka ovat keränneet kivan neste kerroksen niin olo on mitä mainioin 😀 Ketoosin parhaita puolia on myös haiseva hengitys, vaikka pesisi jatkuvasti hampaita. Ketoainetuotannossa syntyy vähäisiä määriä asetonia, joka vesiliukoisena poistuu mm. keuhkojen kautta haihtumalla. Munuaisten kautta haihtuu myös osa, mutta omat munuaiseni taitavat nyt olla niin heikossa hapessa, että sitä kautta ei haihdu mikään 😀

image

 

Nyt ollaan niin lähellä kisoja, että kyllä tämä pitääkin alkaa tuntumaan! Neljä tiukkaa viikkoa, jonka jälkeen olen viimeistelyviikon lomalla ja nautin työn tuloksista! Kun pääsen maaliin saakka ja astelen lavalle olen voittaja sijoituksesta huolimatta! Aina kun päätän jotain olen sen myös viennyt loppuun saakka. Vaikka usko omaan tekemiseen on tasaisin väliajoin ollut viimeaikoina hakusessa on minulla iso tukiverkosto, jotka ovat potkaisseet vauhtia! Tänään saan parasta saliseuraa selkätreeniini, nimittäin Karla tulee potkimaan vuorostaan tähän likkaan vauhtia!

 

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Sukellus jatkukoon”

  1. meeksä siis treenaa vaik sul on munuaistulehdus? aika sairasta leikkiä terveydellään!

  2. Nyt on pakko kommentoida, että antibioottikuurin aikana ei todellakaan saa treenata! Keho on ihan tarpeeks kovilla ilmankin, saati vielä ketoosin kanssa. T. tuleva farmaseutti

  3. Yhdyn edelliseen..nyt kuulostaa kyllä järjettömälle.munuaistulehdus ei ole leikin asia.

  4. eikö sun pitäis levätä sairaana eikä treenata? kuulostaa aika sairaalta 🙁

  5. Kilpaurheilu ei ole kaikista terveellisintä puuhaa…olen vähän samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa että vaarannat terveytesi… Ile varovainen…

  6. […] nyt tarkoitin eilisessä postauksessani tätä lausetta ””Munuaisten kautta haihtuu myös osa, mutta omat munuaiseni taitavat nyt olla niin heikossa ha…. Olen kilpaurheillut 9- vuotiaasta saakka, joten tiedän tasan tarkkaan milloin pystyn ja milloin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta