Enkelit elämässäni

Ihana ihana perjantai! Tänään aamulla heräsin kipuihin, mutta nopeasti antibiootit naamaan niin päivä pelastettu! Heräsin kuitenkin tänään todella hyvällä mielellä ja tuntuu, että vanha Kribi on palaamassa kuvioihin <3 Tänään sain ihania vieraita kotiini, kun rakas ystäväni Melina ja hänen isänsä tuli asentamaan minulle meikkivalot ja peilin! En pysty sanoin kuvailemaan kuinka kiitollinen olen näistä läheisistä, jotka jaksavat auttaa!

Eilen illalla ollessani yksin pääsin aika deeppeihin ajatuksiin. Nyt alan ymmärtämään sen, kun minulle sanottiin ”kaikelle on tarkoituksensa”. Tämä kolme viikoa on kyllä vahvistanut minua ihmisenä ihan perkuleesti! Vaikka on tullut pahoja notkahduksia niistä on vaan noustu vahvempana! Olen oppimassa itsenäiseksi ja yksinäiseksi teletapiksi 😀

image

Onhan tämä projekti vielä täysin kesken, mutta iso helpotus on minun ja Jonin läheiset välit! <3 Eli motivaatiomies todellakin motivoi muo 5viikon päässä oleviin kisoihin :)!

Pakko myös sanoa, että ilman valmentajiani en olisi näin kovaluu! Tänään Jari laittoi mulle niin motivoivia viestejä, että oksat pois! <3 Huomenna laitetaan taas kuntokuvat ja jännittäen odotetaan miltä ensi viikkoni tulee paperilla näyttämään! Huomenna on myös viimeinen ketoosipäivä, vitsi miten nopeasti nämä viikot menevät! Onko ollut nälkä? No eilen ja tänään on!! Nälkähän oli vaan mielentila, jonka olen ohittanut aika hallitusti! Onhan tässä ollut vähän muutakin ajateltavaa 😀

Oikein aurinkoista viikonloppua!

P.s. [email protected] nyt vaan ruoka- ja Treeniohjelmia tilaamaan, että kesällä ollaan bikini kunnossa!

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Enkelit elämässäni”

  1. Minkä hintaisia sellaiset ravinto- ohjelmat ovat? Opiskelijana ei oikein kalliisiin ole varaa mutta 10kg pitäisi eroon päästä :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta