Hyvästä huonoon päivään

Olisko minun pitänyt jo 26 ikävuoteen menessä oppia, että kun hehkutan ”valtakunnassa kaikki hyvin” tulee mutka heti matkaan.. Jännä juttu miten tuntuu ettei oma elämä ikinä ole tylsää ja tasaista! Mitäs tällä kertaa?

image

Äiti älä tipu tuolilta, kun luet tämän täältä! En halunnut turhaa pelästyttää <3 Heräsin viime yönä aivan kauheaan kipuun! Tuntui kuin joku olisi liekinheittimellä polttanut alavatsaani ja selkääni.. Heti aamu klo: 8 olin Mehiläisen vuodeosastolla makaamassa ja odottamassa lääkäriä. Ensiksi minulle laitettiin kaksi piikkiä takapuoleen ja otettiin eri kokeita. Lääkäri ja hoitajat ottivat onneksi tilanteeni todella vakavasti ja sain todella hyvää hoitoa <3 Minulla on tulehdus munuaisissa, tämä on toinen kerta elämässäni ja onneksi menin heti lääkäriin! No eipä niissä kivuissa olisi todellakaan pystynyt jäämään ihmettelemään.. Piikit onneksi auttoivat todella nopeasti ja nyt olen kotona lepäämässä!

image

Lupasin kirjoittaa tämän kuukauden pelkistä positiivisista asioista, joten tämäkään asia ei ole negatiivinen. Yöllä mietin, että vain minulle voi käydä näin juuri kun olin päässyt jaloilleni.. Nyt tarkemmin pohdittuani tämäkin vain vahvistaa, yläkerrasta yritetään hiukan minua horjuttaa, mutta periksi ei anneta!! Ensimmäistä kertaa elämässäni koin näin kovia kipuja yksin. Ei ollut ketään lohduttamassa tai ottamassa syliin.  Tämä tuntui todella pahalta, mutta selvisin! Joni oli onneksi henkisenä tukena puhelimen toisessa päässä ja oli tulossa hakemaankin minua lääkäristä.

Pikkuhiljaa olen takaisin elävien kirjoissa. Kiitos parhaimmille tukijoukoille, kun jaksatte aina tukea ja kannustaa! <3

Olkaamme todella kiitollisia omasta ja läheisiemme terveydestä <3

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Hyvästä huonoon päivään”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta