Valtakunnassa kaikki hyvin

Hei ihanaa myöhäistä naistenpäivää! Mä oon ottanu nyt sen asenteen, että tulevana keväänä on jokainen päivä naistnpäivä! Täällä kuumeisesti suunnittelen edelleen sitä Ikean reissua ja viikonloppuna vaikka kävelen sinne jos ei muu auta 😀 Haluan ostaa sieltä kunnon meikkilamput ja peilin! Tytöt kertoivat, että tässä on vain yksi ”ongelma” en osaa niitä itse asentaa ja kiinnittää seinään. Mulla on kuitenkin vahva luotto siihen, kun laitamme kolme päätä yhteen kaikki on mahdollista!

Ketoosin kolmas päivä alkoi ja ei ole valittamista. Nälkä ei ole häirinnyt, koska proteiini ja rasva määrät tosiaan on korkealla. Eilen sain todella hyvän treeninkin vedettyä, hikeä ei kyllä irronnut yhtä paljon. Tämä on kuitenkin ihan normaalia, joten no stress!

image

Pakko hehkuttaa, kun asikkaani laittoi äsken innoissaan sähköpostia! Uutta ruokavaliota hän on noudattanut vasta viikon ja paino on tippunut -2kg ilman liikuntaa!! Näin se vaan on, kun aineenvaihdunta käynnistyy isot ja säännölliset ruokailut tuottavat tulosta! Tämän takia rakastan ammattiani, kun pystyn auttamaan muita parempaan ja itsevarmempaan oloon <3

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

 

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Valtakunnassa kaikki hyvin”

  1. Moi! Haluaisin kovasti ruokavalio ohjelman, paljon yleensä veloitat niistä?

    • Moikka Iida, laitoin sulle sähköpostia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta